blueskysunny مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 86 عنوان عذاب وجدان دارم بیاین 70 بازدید | 8 پست من کلاس دهمم امروز امتحان جغرافی داشتیم معلممون فهمید یکی از بچه ها تقلب کرده بود به بچه ها گفت چیکارش کنیم همه گفتن استاد ببخشش ولی من گفتم استاد بهش صفر بده ولی دلم براش سوخت خیلی ناراحت شده بود زنگ تفریح گریه کرده بودچیکار کنم من پسر هستم 1404/08/11 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15172 تو چرا گفتی بهش صفر بدهآیا با خاموش کردن چراغ دیگریچراغ خونت روشن شد؟ وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
blueskysunny مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 86 تو چرا گفتی بهش صفر بدهآیا با خاموش کردن چراغ دیگریچراغ خونت روشن شد؟ آخه من درکی از تقلب ندارم راستش از کلاس اول تا الان نه به کسی رسوندن و نه خودم تقلب کردم روی ق و ا ن ی ن تقلب حساسم و همیشه از اونا پ ی ر و ی میکنم من پسر هستم
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15172 چه معلم چرتی اه بچه رو خورد کردهفردا دوستنو ببر پیش همون معلمبگو استاد میشه از نو ازش امتحان بگیریچقد شخصیت چرتی داری وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15172 آخه من درکی از تقلب ندارم راستش از کلاس اول تا الان نه به کسی رسوندن و نه خودم تقلب کردم روی ق و ا ن ... تو اینی اون اونهشاید شرایط درس خوندن نداره وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
blueskysunny مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 86 چه معلم چرتی اه بچه رو خورد کردهفردا دوستنو ببر پیش همون معلمبگو استاد میشه از نو ازش امتحان بگیریچق ... معلم شوخیه تا حدودی ولی سر درس خیلی جدیه من پسر هستم
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15172 معلم شوخیه تا حدودی ولی سر درس خیلی جدیه فردا دستت دوستتو بگیر برو پیشش بگو از نو ازش امتحان بگیراگه گفت چرا اینجوری گفتی بگو شوخی کردم وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5283 آخه من درکی از تقلب ندارم راستش از کلاس اول تا الان نه به کسی رسوندن و نه خودم تقلب کردم روی ق و ا ن ... ولی درک کاملی از چای شیرین بازی داری خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
404selenophile عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 736 اون لحظه چ حسی داشتی؟ شیرینی؟ یا فک میکردی نمکدونی؟قلبش و شکستس مراقب کارماش باش