2777
2789

من هربار میخوام برم سفر زیارتی درگیرم 🥲 💔 

دفعه اخر رفتم دکتر گف مجسترول بخور تا وقتی بخوری نمیشی بعد که از سفر برگشتی قط کن بشی

یا اگه میخوای بشی خیالت راحت شه و تایم کافی داری سه روز ال دی بخور سر ساعت و دیگه نخور نخور بشی

اگه شذی خواستی زود تموم شه مفنامیک اسید بخور هرروز هم کم میشه هم زودتر تموم میشه

ولی قبل اینا حتما با یه دکتر مشورت کن

دکترای ویزیت انلاین هم خوبن و سریع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هربار میخوام برم سفر زیارتی درگیرم 🥲 💔 دفعه اخر رفتم دکتر گف مجسترول بخور تا وقتی بخوری نمیشی ب ...

من تنبلی تخمدان دارم خواهر بخاطر این میترسم چیزی بخورم بدتر بهم بریزه حین مصرف لک بینی شم و پریود شدید

عزیز شما مجسترول خوردی

وای وای وای من سالی که میخواستم برم حج اینجور شدم هر چی آمپول وقرص خوردم پریود نشدم در تمام زمان اعم ...

حال من خیلی بده خیلی حاجت دارم‌میخام برم حرم زیارت.بعد مشکلم اینه اکثر ماها پریودم لک بینی از شانس بدم میترسم این ماه شدید باشه وگرنه پرسیدم میگن لک بینی موردی نیس

بهتر از پاسخ‌گویی به سوالات شرعی بپرسید که خدایی نکرده چیزی گردنتون نباشه

اره پرسیدم گفتم مسکل تنبلی دارم گف لک بینی جزو حیض حساب نمیشه حالا من اگ لک بینیم بشم سعی میکنم با مفنامیک قطعش کنم فقط میگم کاش اگ قراره بشم زودتر شروع شع