2777
2789

من خودم سال ۹۶ عروسی کردم عروسیم خیلی قشنگ بود خداروشکر اما خب ازین عشقولانه هایی که عروس و داماد الان دارن نداشتیم نمی‌دونم رقص تانگو و ازین چیرا نداشتیم ما، الان دختر داییم شنیدم عروسی کرده ما باهاشون رابطه نداریم بعد عکس عروس و داماد رو یکی از فامیلا نشونم داد تو یه باغ خیلی بزرگ و قشنگ عکس گرفتن عشقولانه نمیدونم چرا یه کوچولو حسودیم شد😁البته هرچی زمان میگذره خب همه چیز عوض میشه نمی‌دونم دیگه، نظر شما چیه؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم عروسیمون 97بود ولی تانگو وهمه جی داشتیم عروسی‌های سال‌های 75تا85 خوب بود. توخونه. چلوکباب نوشابه مشکی 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

عروسی های الان مدرن تر و شیک تره اما صفا و صمیمیت قبل رو نداره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان خیلی حرفه ای تر و بهتره با سلیقه نسل ما اون زمان هم سنتی با سلیقه اون نسل سنتی خوب بود ولی این وسطها تغییر نسل یکم خراب شد مثلا عروسی های دهه ۸۰ خیلی سمی بود از آرایش تا بقیه چیزا بلاتکلیف بود