2777
2789
عنوان

پیدا کردن دعا

64 بازدید | 6 پست

من با پدر و نا‌ مادری ام زندگی می کنم از ده سالگی تا الان که ۲۶ ساله هستم ، چون مادرم از هشت سالگی از دست دادم  امروز اتفاقی بین تشک و دیواره تخت یه تکه کاغذ عجیب دیدم که داخلش باز میشه که دستخط عجیبی داره. با تصاویر داخل اینترنت مطابقت دادم احتمالا دعا باشه.  من خودم اعتقادی ندارم اما وحشتناک عصبانیم که چرا باید همچین کاری کنه.  در ظاهر که خیلی خوبه. ‌‌ نمی دونم‌ به پدرم نشون بدم . 

نه چرا نشون بدی برو بزارش تو گلاب و اب تا نوشته هاش تقریبا پاک شه بندازش بیرون خونه تو اب روون چه به ...

این هشدار هست . من به دعا اعتقادی ندارم فقط وقتی به نیت ذهنی اون خانم فک می کنم اذیت میشم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا نشون بدی برو بزارش تو گلاب و اب تا نوشته هاش تقریبا پاک شه بندازش بیرون خونه تو اب روون چه به ...

چند وقته دیگه مراسم نامزدی من هست. این منو نگران می کنه نکنه بخواد با آبرو و حیثیت من بازی کنه.    

چند وقته دیگه مراسم نامزدی من هست. این منو نگران می کنه نکنه بخواد با آبرو و حیثیت من بازی کنه.

باید حواستون بهش باشه .چون نامزدیتم هست بری به پدرت بگی مراسمتو بهم میزنه احتمالا باز نمیدونم خودت چهار چشی حوتست بهش باشه

اینو هم بگم ایشون می خواستن من با برادر زاده اش وصلت کنم اما من دوست نداشتم.