2777
2789

۱۹ سالمه فروشنده ام تو یه بوتیک 

اوایل با همکارام گرم نمی‌گرفتم دختر به شدت خجالتی الا خیلیییی باهاشون راحت شدم بچه ها 

اصلا دلم نمیخاد اینجوری بشم 

لنتی محیط کارمم یه جوریه که تا با یکی بگم بخندم میگن عه خبریه؟؟؟

یه همکار آقا دارم ۲۴ سالشه وقتایی که مغازه خلوت باشه حرف می‌زنیم باهم 

باور کنین اصلا شروع کننده صحبت من نیستم ابدا ، چون موقعی که خلوت باشه سرم تو گوشیه یا با یه چیزی خودمو مشغول میکنم کلم پایینه

خودش میگه چخبر از اتفاقای روزمرش میگه ، یا مثلاً یه چیزی میبینه یاد یه خاطره میفته تعریف می‌کنه یه چیز خنده دار میگه منم مجبور میشم بخندم

از خانوادش میگه کلا آدم خوش صحبتیه 

خب من واقعیتش دوست ندارم از دید بقیه یه جور بد دیده بشم مثلا یه همکار خانومم بهش گفته بود چی میگین شما به همدیگه این همه حرف میزنین 😐 

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

یهو بی محلی کنم هم زشت میشه نمی‌دونم چجوری رفتار کنم 

نمونش همین امروز یکم بی محلی کردم بهم میگه خانم فلانی از دستم ناراحتی ؟ اتفاقی افتاده ؟ چیزی شده کسلی؟

گفتم نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا روت ناجور کراش زدع

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

بهت حق میدم 

ولی زیاد گرم نگیر 

من خیلی آدم جدی هستم رو این مسائل 

طرف حرف بزنه زیاد جوابش نمیدم خودش میفهمه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

والا چی بگمخیلی ادامه حرف نیار خب

یه بند فقط اون حرف میزنه من اصلا حرف نمیزنم یا یه چیزی میگه به قول شما ادامه حرفشو من میدم اینجوری طولانی میشه

اقا روت ناجور کراش زدع

اینم شانس منه 

رو کسی که من کراش زدم بهم محل نمیده این که در حد عادیم باهاش روم کراش زده

بدتر از همه بقیه فکر میکنن من دارم باهاش لاس میزنن

اینم شانس منه رو کسی که من کراش زدم بهم محل نمیده این که در حد عادیم باهاش روم کراش زدهبدتر از همه ب ...

اون داره باهات لاس میزنه

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

بهت حق میدم ولی زیاد گرم نگیر من خیلی آدم جدی هستم رو این مسائل طرف حرف بزنه زیاد جوابش نمیدم خودش م ...

خیلی پرروم هس کلا همه مردا پررون 

امروز دید خسته شدم گف شما بشین من مشتریت رو راه میندازم رفتم نشستم چایی به دست اومد بهم گفت من دخالت کردم بخاطر این بود که خسته بودیا گفتم نه من خسته نبودم با شوخی گفت خب پاشو راه بنداز مشتریتو منم یه نگاه چپ کردم پاشدم خندید گفت شوخی کردم 

بعدش انقد سنگین باهاش رفتار کردم گف ناراحتی ؟؟ چراا؟؟ من که چیزی نگفتم ، ببخشید اگه ناراحتت کردم خانوم فلانی 

بعد گفتم نه من ناراحت نشدم مثل اینکه سوءتفاهم پیش اومده با خنده گفتم دید تا یکم نرم شدم از حالت دلخوری برطرف شدم گف فهمیدم که شما خانوما با وجود اینکه خیلی سریع ناراحت میشین فقط کافیه یکی ازتون دلجویی کنه یا دلیل ناراحتیتون رو بپرسه سریع مشکل حل میشه 

آخه این حرفش ینی چیییی 

داره نخ میده بهم ؟؟؟ یا نمونش تاپیک قبلیم بخون

خیلی پرروم هس کلا همه مردا پررون امروز دید خسته شدم گف شما بشین من مشتریت رو راه میندازم رفتم نشستم ...

چقدر از این رفتار ها بدم میاد

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

پست بعد از این پیامتو بخون ببین چی نوشتم

بعدا؟ تگم کن