2777
2789
اینکه چجورین مثلا طلا اینا میخرن برای عروس عروسی میگیرن خسیسن یا ن

آره عروسی میگیریم و کلا قانونه ک حتما باید عروسی باشه مگه اینکه طرفین مطلقه باشن یا کلا ازدواج دومشون باشه میتونن عروسی نگیرن بگیرن هم مهم نیست اما برا مجردا حتما حتما باید عروسی بگیرن وگرنه همه مسخرشون میکنن و آبرو براشون نمیمونه تو مردم

طلا هم رسم داریم می‌خریم چند سال پیش که طلا ارزون تر بود معمولا حتی کسایی که زیادم پولدار نبودن حداقل ۱۰۰ گرم طلا میخریدن برا زنشون اما الان که شرایط یکم خرابه دیگه در حد توان طلا میخرن ولی بازم میخرن پولدارا ک بازم همون ۱۰۰ گرم به بالا میخرن 

چون خیلی ب طلا آویزون کردن اهمیت می‌دیم 😂 

آدم خسیس هم همه جا وجود داره ماها هم خسیس داریم هم ولخرج اما کلا مهمان نوازیم به شدت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.