2777
2789
آها.کاشکی منم مربی می‌گرفتم بهتر میبود

من شوهرم خیلی خوش اخلاق

ولی به درد نشستن کنارم و یادم بده نبود

خیلی استرس بهم میداد

وزن اولیه ۶۳.600😭وزن الان ۶۱.۸۰۰😉 وزن هدف اول ۶۰🥰وزن هدف دوم ۵۸😍قد ۱۶۶😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم ایقد نق میزد.دیگه مربی آزاد گرفتم دو جلسه. خانومه گفت به این خوبی رانندگی می‌کنی چرا با من ...

وای وای وای بابای من همینطوریه، من الان تقریبا 5 ساله رانندگی میکنم و توو اتوبان و همه جا رفتم ولی هفته قبل ماشینش رو مججججبور شد دستم بده، از ماشین بابام که پیاده شد با اینکه تنها بودم اما پاهام حس نداشت از استرس و ترس 

بابام پیشم باشه حتما گند میزنم، نباشه هم از استرس میمیرم 

چی بگم والا اوایل مربی خودشو جرداد تا تمرکز کن ۲۰درصد یاد گرفتم شهر رو ۳بار افتادم دوباره رفتم کلاس بامربی مردترسم کمترشد قیول شدم ونزدیک ۱۵سال رانندگی نکردم به دلیل ترس و داد وبیداد اطرافیان همسر و پدرو..رانندگی رو کامل یادم رفت دگه تقریبا از دوسال پیش مسیرهای کوتاه وخلوت مثل تاسرکوچه نشستم دگه از برج ۳امسال مرتب رانندگی میکنم وهمچنان فحش میخورم از بقیه رانندها اما باقدرت ادامه میدم

چه باهوش بودی

قربونت گلم 💖

ولی به نظرم درصد کمی به هوش بستگی داره بیشتر به اراده ربط داره 

من چون کسی را نداشتم که بههم یاد بده تلاشش کردم خودم یاد گرفتم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
چهل جلسه یک ساعته؟بعدش دیگه تنها نشستی ؟

یک و نیم ساعت 

من ماشین که خریدم بعد از سی جلسه خودم نشستم 

سه سال اصلا رانندگی نکردم. الان خونم سمت شمال غرب تهران است و همه خیابان ها و کوچه ها شیب دار هستند. به خاطر همین ده جلسه دیگه گرفتم و راه افتادم. تو ذهنم هست ده جلسه دیگه حداقل بگیرم.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد