2777
2789
عنوان

🔮دعا اون وسیله‌ایه که خدا باهاش سرنوشتت رو عوض می‌کنه🔮

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 19 پست

پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمود: «امت من چهار گروهند:

1) نمازگزاران سهل انگار که از وقت نماز غفلت می کنند: «فویل للمصلین. الذین هم عن صلاتهم ساهون؛ پس وای بر آن نمازگزارانی که نسبت به وقت نماز سهل انگارند! اینها اهل ویل هستند که یکی از دره های جهنم است».(سوره ماعون، آیات 4 و 5)

2) نمازگزارانی که گاهی نماز می خوانند و گاهی نماز نمی خوانند: «فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوه و اتبعوا الشهوات فسوف یلقون غیا».(سوره مریم، آیات 59)

نسبت به اصل نماز بی توجه اند یه وقت میخواند یه وقت نمیخواند اینان اهل غی هستند که یکی دیگر از درهای جهنم است.»

3) گروهی که هرگز نماز نخوانند: «ما سلکم فی سقر قالوا لم نک من المصلین؛ که چه چیز شما را به سقر درآورد؟ می گویند ما از نمازگزاران نبودیم».(سوره مدثر، آیات 42 و 43)

اینها اهل سقر هستند که دره دیگری از دره های جهنم است.

4) گروهی که همیشه نماز می خوانند و در نماز خاشعند:«الذین هم فی صلاتهم خاشعون؛ همانان که در نمازشان خاشع و فروتن اند.»(سوره مۆمنون، آیه 2)

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

💥تلنگر

🔻آرزوهای بعد از مرگ🔻

✍ در بعضی آیات قرآن، آرزوهایی که انسان  بعد از #مرگ می‌کند، بیان شده است:👇

🕋 ۱- يَا لَيْتَنِي كُنْتُ تُرَابًا. (ﺳﻮﺭه نبأ/۴۰)

💢 ای ﮐﺎﺵ! من خاک می‌بودم.

ــــــــــــــــــــــــــــــ

🕋 ۲- يَا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيَاتِي. (ﺳﻮﺭه فجر/۲۴)

💢 ای ﮐﺎﺵ! برای آخرت خود کاری انجام میدادم.

🕋 ۳- يَا لَيْتَنِي لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ. (ﺳﻮﺭه حاقه/۲۵)

💢 ای ﮐﺎﺵ! نامه اعمالم به من داده نمی‌شد.

🕋 ۴- يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا. (ﺳﻮﺭه فرﻗﺎﻥ/۲۸)

💢 ای ﮐﺎﺵ! فلانی را به عنوان دوست انتخاب نمی‌کردم.

🕋 ۵- يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولَا. (ﺳﻮﺭه اﺣﺰﺍﺏ/۶۶)

💢 ای ﮐﺎﺵ! از خدا و رسولش اطاعت می‌کردم.

🕋 ۶- يَا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا. (ﺳﻮﺭه فرﻗﺎن/۲۷)

💢 ای ﮐﺎﺵ! راه و روش رسول خدا را دنبال می‌کردم.

🕋 ۷- يَا لَيْتَنِي كُنتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِيمًا. (ﺳﻮﺭه نساﺀ/۷۳)

💢 ای ﮐﺎﺵ! من هم با آنها (مومنین) می‌بودم و به کامیابی بزرگ می‌رسیدم.

🕋 ۸- يَا لَيْتَنِي لَمْ أُشْرِكْ بِرَبِّي أَحَدًا. (ﺳﻮﺭه کهف/۴۲)

💢 ای ﮐﺎﺵ! با پروردگار خود کسی را شریک نمی‌گرفتم.

🕋 ۹- يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِين. (ﺳﻮﺭه اﻧﻌﺎﻡ/۲۷)

💢 ای ﮐﺎﺵ! راهی باز شود تا دوباره به دنیا برگردیم، تا آیات پروردگار خود را تکذیب نکنیم، و از جمله مومنین شویم.

☝️ برادرم! خواهرم!

اینها آرزوهایی هستند که، براورده شدنشون بعد از مرگ ممکن نیست.. چون:

❌بعد از مرگ، فرصت تمام است.❌

پس تا فرصت داریم، بسم الله...

بار سفر چه بسته‌ای، مرگ خبر نمی‌کند

آنکه نبسته بارِ خود، در این سفر چه می‌کند؟

تا نرسیده لحظه‌ی مرگ بیا و توبه کن

چونکه اجل فرا رسد، توبه اثر نمی‌کند

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❌به جای اینکه منتظر این باشیم که یکی بیاد دسته ما رو بگیره و ما رو بلند کنه

✔خودمون برای خودمون کاری کنیم.

✔خودمون تلاش کنیم.

➕حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که فکرمون رو تغییر بدیم.

به جای اینکه بگیم من شکست خوردم، و به جای فکر کردن به گذشته و یا آینده، با حضور در لحظه حال، از افکار منفی فاصله بگیریم.

🔆خوشبختی واقعی زمانی آغاز می‌شود که افکار خود را به سمت نور هدایت کنیم.

🔮《در بیشتر مواقع آنچه ما را آزار میدهد، خود وقایع نیستند، بلکه تفسیر ما از آنهاست.》

🔮《ما روی وقایع کنترل نداریم، ولی روی تفسیر خود از آنها مسلطیم.》

🔮《نکته ظریف اینجاست

تغییر افکار ≠ فرار از مشکلات.

بلکه یعنی:  

- پذیرش آنچه نمی‌توانیم تغییر دهیم (مثل گذشته).  

- تمرکز بر آنچه می‌توانیم تغییر دهیم (مثل نگرش و اقدامات امروز).  》

🔮《همه چیز از ذهن برمی‌خیزد. افکارتان را تغییر دهید تا زندگیتان تغییر کند.》

🔮《خوشبختی یک انتخاب درونی است، نه یک اتفاق بیرونی》

به جای اینکه بگویید "من بی‌عرضه‌ام" بگویید: "من در حال یادگیری و تجربه هستم".  

🔴 همین که ذهن رو از اینکه به سمت افکار منفی بره منحرف کنید قدم اول رو برداشتید. با خوتون بگویید من با توکل به خدا میتوانم.

❎به جای آیه یاس خوندن خودمون رو جمع جور کنیم. بچه بازی در نیاریم. عمرمون رو هدر ندیم. اخر فکر و خیال زیادی جز استرس و اضطراب و مریضی چیزی نیست.

🌺مراقب وسوسه های شیاطین باشید.

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ

مَلِكِ النَّاسِ

إِلَهِ النَّاسِ

مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ

الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ  

مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ

💥خطر وسوسه های شیاطین جن و انس، دائما در کمین انسان است.

و بالاترين خطرها نیز، پنهان ترين آن هاست كه وسوسه درونى باشد.

✅ بدون استمداد از خدا نیز، امكان مبارزه با شرور نيست.

❌ پس برای در امان ماندن از خطر وسوسه ها، باید دائما به خدا پناه ببريم.

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج#  

🌺پیامبر اکرم فرموده اند که شیطان دو نوع است:

✔شیطانی جنی که با خواندن ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم از شما دور می شود و

✔شیطان انسی که با فرستادن صلوات بر پیامبر و خاندانش از شما دوری می جوید.

انواع وسوسه

⬅️ اوّلين وسوسه‏ ى شيطان، ايمان نياوردن به اعتقادات حق است كه در نتيجه انسان كافر، مشرك يا منافق گردد.

⬅️ اگر انسان در اين مرحله موفق شود و شيطان را شكست دهد، #شيطان او را نسبت به انجام ندادن فرامين الهى و ارتكاب خلاف وسوسه مى‏ نمايد.

⬅️ اگر شيطان در اين مرحله نيز موفق نگردد، در جهت و انگيزه ى اعمال صالح #وسوسه مى‏ نمايد تا آثار شايسته بر آن اعمال مترتّب نشود و انسان به قرب الهى نرسد.

🔹آیت الله حائری شیرازی:

شیطان چطور انسان را نسبت به خداوند، طلبکار می‌کند؟

🔸انسان، تحت‌تأثیر وسوسه‌ها، فکر می‌کند که ائمه (ع) به او توجه نکرده‌اند. شیطان، به انسان ‌می‌گوید خدا به تو بی‌اعتنایی کرد و تو را دست کم گرفت تا در نتیجه انسان، حالتی طلبکارانه نسبت به خدا پیدا کند. وقتی هم که انسان این حالت را پیدا کرد، دیگر قدمش به سمت عبادت، محکم حرکت نمی‌کند و دلش به طرف مناجات، خوب پیش نمی‌رود؛ چون فکر می‌کند آنچه حقش بوده را به او نداده‌اند و آنچه لازم داشته را خدا در اختیارش نگذاشته است. شیطان، راهش اینست که #کمبودها را به‌عنوان #بی‌اعتنایی_خدا نسبت به انسان مطرح کند!

🔸آن انسانی که کنار تو می‌نشیند و مدام از ضعف‌ها، نقص‌ها و مشکلات می‌گوید، خط او، خط شیطان است! آن انسانی که از خوبی‌ها، پیشرفت‌ها و نتایج می‌گوید، او خط خدا را تصویر می‌کند!

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج