2777
2789
عنوان

چرا بچه من خسته نمیشه

77 بازدید | 5 پست

وااایییی روانی شدم

صبح ساعت شش و نیم پاشده صبح تا ۵ مهدکودک بوده بعد اومده با بچه همسایمون تو حیاط دو ساعت بازی کرده و پیشش بودم 

بعد رفته حمام بعد شام بعد تلویزیون بعد کلی تو بغلم بوده همش  مگه این بچه خوابش میبرد...

بگم مطمینم هستم داخل مهد نمیخوابه چون کلا از نطرش اینه روز بیداریه و فقط اخر شب و این چیزها خوابه و اکثر روزها همینه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

پیشنهادی اینه که خودتون الان خاموشی بزنید و برید بخوابید کاری بهش نداشته باشید اون هر وقت خواست بخوابه بعد یه مدت این ساعت به طور خودکار می‌خوابه.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از ساعت خوابشون بگذره هایپر میشن ، و خوراکی هایی که می خورن ، ساعت ۶:۳۰ بچه ی شما باید شام خورده ، دوش گرفته تو تخت باشه نه اینکه ۵ که از مهد اومد بره تا ۷:۳۰ بازی کنه ، ساعت های قبل خواب باید بازی های ملایم انجام بدن ، اسکرین خیلی کم و شیرینی هم نخورن 

اگر از ساعت خوابشون بگذره هایپر میشن ، و خوراکی هایی که می خورن ، ساعت ۶:۳۰ بچه ی شما باید شام خورده ...

اره این همسایمون بچش هم سن های بچم هست نمیبره مهد بچش زو عصرم داخل حیاطه اکثرا یا بچه من بدو بدو میره پیشش یا اون بدو بدو میاد

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
اره این همسایمون بچش هم سن های بچم هست نمیبره مهد بچش زو عصرم داخل حیاطه اکثرا یا بچه من بدو بدو میر ...

خب نباید اجازه بدین ، تو ساختمان ما هم بچه همسن دخترم هست ، موقع خواب دخترم میاد دنبالش که برن استخر پایین ، ولی من اجازه نمیدم ، ساعت ۶:۳۰ تو تخته تا ۷:۳۰ دیگه خوابه