2777
2789

من فهمیدم کسی که تو رابطه تاکسیکه منم 

یا حداقل پارتنرم یه کاری کرده اینطوری فکر کنم ولی تاکسیکم در کل فکر کنم🥲

🍷He drinks your blood as holy wine

آره

بارها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من همیشه در برابر افراد نادان کوتاه میام

فقط میگم اره باشه تو درست میگی و میرم.

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اینو فهمیدی رابطه رو قطع کن خودت رو درست کن. چون پارتنرت احتمال زیاد سو استفاده های بدی می کنه از این مساله. 

کلا اگر اینطور فکر می کرد نمی موند توی رابطه. مونده که باج بگیره. جدا شو خودتو جدا درست کن. 

من همیشه در برابر افراد نادان کوتاه میامفقط میگم اره باشه تو درست میگی و میرم.

این پذیرش برای اینکه میدونی بحث فایده‌ای نداره

ولی اینکه بپذیری واقعا در اون لحظه اشتباه کردی و مقصر بودی 

همه جا کوتاه میام جز این مورد بخصوص اگ مجبورباشم همیشه ببینمش

ادمای نادون از فکرشون استفاده نمیکنن. من حالا کلی گفتم نع در مورد روابط عاطفی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

این پذیرش برای اینکه میدونی بحث فایده‌ای ندارهولی اینکه بپذیری واقعا در اون لحظه اشتباه کردی و مقصر ...

من اگه مقصر باشم قبول میکنم اره تقصیر من بود و سعی میکنم جبران کنم 

ولی اگه تقصیر من نباشه به هیچ عنوان اینکارو نمیکنم

اگر اینو فهمیدی رابطه رو قطع کن خودت رو درست کن. چون پارتنرت احتمال زیاد سو استفاده های بدی می کنه ا ...

نمیدونم آخه من خیلی بی ثبات رفتار کردم و احساسی اذیتش کردم ولی نمیتونم بگم حرف شمام اشتباهه نمیدونم شاید شجاعتشو ندارم در اصل

من اگه مقصر باشم قبول میکنم اره تقصیر من بود و سعی میکنم جبران کنم ولی اگه تقصیر من نباشه به هیچ عنو ...

برای من سخت بود بپذیرم گاهی میتونم شبیه آدمایی باشم که همیشه معتقد بودم بدن

نمیدونم آخه من خیلی بی ثبات رفتار کردم و احساسی اذیتش کردم ولی نمیتونم بگم حرف شمام اشتباهه نمیدونم ...

خیلی مواظب باش!! به استدلالم توجه کن. اگر واقعا معتقد بود پارتنر سمی ای هستی چرا باهات مونده؟
اینکه مشکلات خودت رو بفهمی و بخواهی درست کنی عالیه. 

ولی این جمله بندی ای که کردی و اسمی که روت گذاشته یه ذره بوی سو استفاده داره. 

خیلی مواظب باش!! به استدلالم توجه کن. اگر واقعا معتقد بود پارتنر سمی ای هستی چرا باهات مونده؟ اینکه ...

من خودم بهش گفتم که میدونم تاکسیکم و رفتارم مریضه اون چیزی نگفت البته اینو گفتم که رفتارمو ببخشه و اونم پذیرفت