2777
2789

برای کانال تلگرامم میخام

کانالم زبان انگلیسیه

اگر مهارت دارین 

تلگرام ب ایدیم پیام بدین

Moh_dsee@
ایدی کانالمم تو امضام هس

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
با حقوقه؟

ادمین تبلیغاتی بله

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه اینجا شرایط کاری را برام توضیح بدید الآن تلگرامم وصل نیست ممنونم

دوتا ادمین میخام
یکی تبلیغاتی
هس
من درکنار کانالم کلاسای زبان دارم ک وظیفه ادمین تبلیغ برا کلاسام و جذب زبان اموز هس
به ازای جذب هر زبان اموز پورسانت میگیرن

یکی ادمین پست گذار مسلط به انگلیسی هس
ک روزای خودم نیستم محتوا بزاره
این کار صرفا علاقه هس و دستمز نداره

سلام عزیزم بابت معلم زبان انگلیسی که گفته بودین الان یک هفته هست پیام دادم تو تلگرام ولی سین نکردین