2777
2789
راستشو بخوای من این درسو یک بار از عمد نمره نیاوردم تا دوباره باهاش کلاس داشته باشم برام خیلی نمره م ...

عمرت رو هدر این کارا نکن زود دانشگاهتو تنوم کن برو سراغ کار 

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حتما صددرصد بهش بگو 

ولی مودبانه و به دور از هرکسی تا حرف در نیاد

یه هدیه کوچیک هم بخر 

نهایتش اینه که شاید بگه نه

ولی نذار بعداً حسرت بخوری

چون تا ابد خودتو سرزنش می‌کنی که چقدر ترسو بودی

راستشو بخوای من این درسو یک بار از عمد نمره نیاوردم تا دوباره باهاش کلاس داشته باشم برام خیلی نمره م ...

جسمی شاید ولی عقلی متوجه نیستی که عقبی. حداقلش بزارین این ترم بگذره. بعد موقع ثبت نمرات برو مطرح کن که اگه جواب رد شنیدی مجبور نباشی ی ترم دیگه باهاش برداری یا به زور سر کلاس بشینی. در ضمن خارج دانشگاه مطرح کن که استادت رو عصبانی نکنی چون محیط کار واسه همه ی خانمها مهمه. 

برو بگو قطعا ردت میکنه و این اعتماد به نفس کاذبت میخوابهباورم نمیشه چی تو خودت دیدی اخه

چرا که نه وضعیت مالیش از ما بهترنیست فقط تحصیلاتش که اونم فقط به خاطر سنشه بعدشم این چیزا مهم نیست استادنبود هم بازم ازش خوشم میومد کوتاه فکر بودن رو کنار بزار 

جسمی شاید ولی عقلی متوجه نیستی که عقبی. حداقلش بزارین این ترم بگذره. بعد موقع ثبت نمرات برو مطرح کن ...

خوب ترم بلد بایک استاد دیگه ولی صددرصد قبولم چون درسام خوبه