2777
2789
عنوان

کیا دمنوش خورن

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 19 پست

دمنوش عناب و زرشک خوشبو معطر.ضد صفرا وسودا

عناب رو خرد یا نصف کن اب بریز نرم که شد و ی قل زد

زرشک اضافه کن...ی چند دیقه  باهم بزار دم بکشه

بعد بخور عالیه

دمنوش انبه هم خیلی خوشبو هس

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش عناب و زرشک خوشبو معطر.ضد صفرا وسوداعناب رو خرد یا نصف کن اب بریز نرم که شد و ی قل زدزرشک اضاف ...

عناب و زرشک باهم فشار و نمیندازه؟؟؟ نمیخوام خیلی ترش باشه

ولی انبه رو عاشقشم. حتما دمنوششم خوشمزست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عناب و زرشک باهم فشار و نمیندازه؟؟؟ نمیخوام خیلی ترش باشهولی انبه رو عاشقشم. حتما دمنوششم خوشمزست

زرشک رو میخای کمتر بریز

برای تسویه خون خیلی خوبه .ویتامین سی بالایی داره

خصوصن تو فصل سرما

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
زرشک رو میخای کمتر بریزبرای تسویه خون خیلی خوبه .ویتامین سی بالایی دارهخصوصن تو فصل سرما

ممنون عزیزم👍♥️

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟