2777
2789
عنوان

چقد بعضی مادرا بی منطق و بی وجدانن

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 53 پست
حق داشته عزیزم دخترت هرلحظه ممکن بود بشینه یه جا و کثیف بشهمکان عمومیه و‌بقیه بچه ها مریض میشن بعد ا ...

تو اولین لحظه ای ک دیدمش ب باباش زنگ زدم‌گفتم سریع بیا. خانومه کنارم بود شنید. سریع هم بردم کامل شستمش. آخه کار دیگه ای از دستم برنمیومد. بعدم وقتی با مایه شستم مگ میشه هنوز بو بده. بعدم اصن مگ خودشون مادر نیستن؟ خب ب خودم گفت دیگ. چ لزومی داشت دوره بیفته ب همه تک تک بگه. دیگ همه مادرا قطعا میفهمن ولی همه مث اون کولی بازی در نمیارن ک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد با جزیئات گفتی اه اه حالم بهم خورد

چایی تو بنوش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

تو شب کجا میبردمش. کنار خیابون؟ واقعا فک میکنید حرف میزنید؟

میگرفتی بغلت پشت در وایمیسادی. بیرون ن .داخل

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

تو اولین لحظه ای ک دیدمش ب باباش زنگ زدم‌گفتم سریع بیا. خانومه کنارم بود شنید. سریع هم بردم کامل شست ...

کولی بازی نیست 

اونجا مسئول داره و باید در جریان قرار می‌گرفت 

از واکنش خودت ترسیده یا روش نشده بگه 

از دید دیگران هم به وقایع باید نگاه کرد

بابد نمی‌گذاشتند بره سراغ وسایل 

چه کسی میفهمید چه نمی فهمید

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

میگرفتی بغلت پشت در وایمیسادی. بیرون ن .داخل

شما بچه داری واقعا؟ بنظرت بچه بغل من می ایستاد؟؟؟  با اون همه وسایل؟ بعدم کاملا مراقب بودم. من خودم کاملا ب این کار غیدبهداشتی واقف بودم ولی خودش دید ک من چقد زود وارد عمل شدم. بنظرم انگار بیشتر دنبال خودنمایی و تحقیر دیگران بود. آخه سری قبل چندتا از مادرایی ک همیشه اونجا میریم بودیم. ی پسر بچه پی پی کرد مادرش هم نبود رفته بود بازار کنار خانه بازی. ما انقد خوب مدیریت کردیم. تا پدرش اومد بردش. این خانم همچین تحقیر آمیز رفتار میکرد انگار من قصدا کاری انجام دادم الانم عین خیالم نیس

کولی بازی نیست اونجا مسئول داره و باید در جریان قرار می‌گرفت از واکنش خودت ترسیده یا روش نشده بگه از ...

من تقریبا هفته ای چندبار اونجا میرم بارها این مسئله پیش اومده حتی یکبارهم همچین رفتاری ندیدم و خودمم نکردم. این خانم کاملا مشخص بود قصدش تحقیر بود. 

شما بچه داری واقعا؟ بنظرت بچه بغل من می ایستاد؟؟؟ با اون همه وسایل؟ بعدم کاملا مراقب بودم. من خودم ...

عزیزم ن بچه ندارم 

حق با شماست ببخشید 

واقعا نمیدونم تو اون شرایط چه کاری میتونستی بکنی ولی خب قبول دارم انقد کولی بازی هم نداشت یه بچه اس دیگه 

تو شب کجا میبردمش. کنار خیابون؟ واقعا فک میکنید حرف میزنید؟

اولا که نگفتید شب بود ثانیا اونجا به جز اتاق بازی اتاقهای دیگه ، راهرو و .... داشته قطعا 

از نحوه ی پاسخ دادنتون تربیتتون مشخص شد اگر جنبه ی پاسخ ندارید لطفا مطرح نکنید منتظرید همه بگن کار شما درست کار اون خانم اشتباه !!!!!