2777
2789
عنوان

کنکور تجربی در 24 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂اخه من پارسال فیلم نگاه میکردم عادت دادم خودپو به سرعت بالا زیست و ریاضی با سرعت ۳ نگاه میکنم

اها فک کردم اولین بارته خب اگه قبلا فیلماتو دیدی چرا نمیشینی تست بزنی 

اها فک کردم اولین بارته خب اگه قبلا فیلماتو دیدی چرا نمیشینی تست بزنی

نه اولین بارم نیست من فقط زیست تقریبا ۱۲ فصل فیلم دیدم پارسال 

ما بقی درس ها در حد یکی دوتا فصل برای همین مجبورم کامل نگاه کنم فیلم هارو 

والا من اینقدر خسته شدم شرایطم اوکی نیست دیروز حتی گفتم من دیگه کنکور نمیدم🙃🫠 کلا آدم استرسی ام نگ ...

خواستی بیا اون گپ اصلا هیشکی چت نمیکنه قفل زدم فقط ساعت معین بازه برا فرستادن گزارشکار بعدش باز قفل همه رعایت میکنن

نه اولین بارم نیست من فقط زیست تقریبا ۱۲ فصل فیلم دیدم پارسال ما بقی درس ها در حد یکی دوتا فصل برای ...

باید زود بگذریم از فیلم رقابت سر اموزش نیست سر مهارت تست زنیه باید تستمون قوی کنیم

خب تو جواب تست رو هم نوشتنی چطوری مینویسی ک زود تموم میشه نکنه جزوت دستنویسه

من چون خشکی چشم دارم مجبورم جزوه پر شده بیشتر استفاده کنم نمی تونم زیاد توی گوشی و لبتاپ نگاه کنم 

بعضی جزوه هام پر شده نیست وقت بیشتری میگیره ازم 

بعد من زود مینویسم لفتش نمی دم😂 صبح روز بعدشم دوباره ۲ ساعت وقت میزارم برای مرور و کامل کردن نکته های که متوجه نشدم