2777
2789
عنوان

کنکور تجربی در 24 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫂🥲👌منم خیلی ناراحتم همه یه حرکت مثبتی زدن تو زندگی ولی انگاری من توی سال ۹۹ موندم🫠🥲

خب چیکار کردی تو این سالا من شروع ازصفره درسم شبمی فقط استو بلدم همین بقیه درسا همه مبتحث صفر

می‌خوام برم روانپزشکقبلا رفته بودم یه ماه قرص داد ولی همش افسردگی می‌خوام بگم برا تمرکز و اینا قرص ب ...

به نظرم اول برو روانشناس روانشناس معتبر 

شاید با رفتن پیش روانشناس حالت اوکی شه نیاز به روانپزشک نباشه 

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
برنامه ات چیه ؟ چه رشته ای میخوایچرا بکوب نمیشینی پای درس 🫠 از من به تو نصیحت گوشی و مجازی بزار کنا ...

با فیلم‌میخونم، داشتم مرتب میخوندم دیدم خیلی با فیلم طولش میدم ناامید شدم مثلا یه فیلم نیم ساعته برا من 4 ساعت خدودا تایم می‌برد تموم بشه بعد دیدم روش فیلم دیدنم اشتباه بوده، مجازی هم نیستم با کسی در ارتباط نیستم شایدم ایرادم همینه اصلا ، خیلی خیلییی ناامیدم یجورایی ترسام بیشتر مانعمه

خب چیکار کردی تو این سالا من شروع ازصفره درسم شبمی فقط استو بلدم همین بقیه درسا همه مبتحث صفر

توی این سالها هیچ پشت کنکوری بودم هر سال هم یه اتفاقی می اوفتاد منم نا امید میشدم درسو ول میکردم 

سال اول و دوم که بخاطر مدرسه و جو دوستام نخوندم سال بعدش هم مریض شدم یه چند ماه از ۴۰۲ تا الانم همش نا امیدی و دیر شده و فلان پارسالم که استرس زیاددد میخواستم سکته کنم بمیرم🥲🤣الانم باز همون استرس ها اومده سراغم

با فیلم‌میخونم، داشتم مرتب میخوندم دیدم خیلی با فیلم طولش میدم ناامید شدم مثلا یه فیلم نیم ساعته برا ...

دور تند نگاه کن خب درسو سریع بفهمم با فیلم بعد سریع بیا خودت حل کن سوالارو و نکات جزوه بخون

توی این سالها هیچ پشت کنکوری بودم هر سال هم یه اتفاقی می اوفتاد منم نا امید میشدم درسو ول میکردم سال ...

خب الان اوضاع چطوره داری میخونی یا گیر کردی چقدر از مبتحث پیش بردی

دور تند نگاه کن خب درسو سریع بفهمم با فیلم بعد سریع بیا خودت حل کن سوالارو و نکات جزوه بخون

اره با روش اشتباه میخوندم، مشکل دیگمم اینه ک نمیتونم بکوب یه پارت یک ساعته رو تموم کنم بینشم استراحتم زیاده تو تایم بین استراحت هم میرم سر گوشی کلا مشکل عدم تمرکز دارم

با کسی در ارتباط نباشی بهتره ذهنت بیشتر آشفته میشه اگه با کسی حرف بزنی

فقط یه گروه تلگرام داریم همه ی 24 ساله ها اونجان همه متولد 80😂گزارشکار میفرستن چند مدته نمیفرستن البته