2777
2789

خیلی احساس پژمردگی در درونم میکنم هیچی برام لذت بخش نیس بچم پیش باباشه. خیلی افسرده هستم. در روز ب زور کمی ورزش میکنم کارای شخصیمو ب سختی انجام میدم درضمن دارو هم میخورم. راهکاری اگه دارید ممنون میشم😔🙏🙏🌹

اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله جدا شدی چرا ازدواج مجدد نمیکنی یا سرتو گرم کن دوستای خوب نداری ..چرا جدا شدی دوستش داری ؟؟ب ...

تقریبا 6 سال. اخه دیگه حتی علاقه ای ب ازدواج ندارم شوهرم منو نخاست میترسم بازم شکست بخورم😔 نه دوسش اصلا ندارم بچمم جاش خوبه بابت اون نگران نیستم ولی خودم حال دلم خوب نیس. دوست اصلا ندارم. در روز فقط یکی دو ساعت میرم بیرون. همین

تقریبا 6 سال. اخه دیگه حتی علاقه ای ب ازدواج ندارم شوهرم منو نخاست میترسم بازم شکست بخورم😔 نه دوسش ...

کار چی شغل داری ...به نظرم یه همراه خوب انتخاب کن ....تو دیگه بالغ شدی چشمو گوشت و باز کن این دفعه ضربه نخوره .....اشتباه اول اسمش اشتباهه اشتباهه دوم دیگه اشتباه نیست اشتیاقه

دنیا به آخر نرسیده بزرگسالی همینه یک روز شادی و امیدوار یک روز ناامیدترین وغمگین ترین 

باید کنار بیای و سرت گرم باشه با کار کردن باشگاه یا یک کلاس هنری هرچی که میدونی تایم شو یا هزینه شو داری برای بهبودی حالت انجام بده ، پسرتم زود زود ببین جفت تون بهم نیاز دارید 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
داروهات رو ادامه بده مرتب بچه تو برو ببین قانونی اقدام کن

نه دوس دارم اصن بچم منو نبینه هیچیش مث من نشه

دنیا به آخر نرسیده بزرگسالی همینه یک روز شادی و امیدوار یک روز ناامیدترین وغمگین ترین باید کنار بیای ...

شما متاهلی؟

کار چی شغل داری ...به نظرم یه همراه خوب انتخاب کن ....تو دیگه بالغ شدی چشمو گوشت و باز کن این دفعه ض ...

بنظرت از طریق مجازی خوبه؟