2777
2789
خیلی بده اونا تقاص پس نمیدن

یه بار تو اوج ناراحتی و درد از این اتفاقات رفته بودیم مسافرت شمال ، بعدظهر بود و رفته بودم تو اب دریا بعد تو یه سکوت و آرامشی خاصی حس کردم دارم با خدا حرف می زنم انگار یه حسی بهم گفت می خواهی از این دنیا بری که از این درد و رنج زیاد راحت بشی؟  بعد انگار تو آرامشی خاصی داشتم به خورشید و آسمون و درخت ها نگاه می کردم و تو دلم گفتم خدایا زندگی ام واقعا سخته ولی این دنیای زیبات دوست دارم اب دریا رو دوست دارم  درخت هات رو دوست دارم آسمون زیبات دوست دارم این بادی که می خوره به صورتم دوست دارم این زمین زیر پام دوست دارم هر چیزی که اطرافم هست دوست دارم دلم می خواد زندگی کنم و از این نعمت هات استفاده کنم!  

خلاصه تو راه برگشت یه تصادف خیلی بدی جلوی ما اتفاق افتاد و ما ماشینی که از سمت روبرو به طرف ما منحرف شده بود در حد میلیمتری رد کردیم! (تصادف یه کشته و چند تا زخمی داشت!)   من حس می کنم خدا چند روز قبلش بهم حق انتخاب داد و با انتخاب خودم بهم عمری دوباره داد!  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عمه‌ات که این حرف رو زده میگفتی:من که مثل شما نیستم!یجورایی هم به خودش توهین کردی، هم به شوهرش👀

مرسی🌹🌹

حرف خوب و به درد بخوری یادم دادی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏