2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی الان چشمام پر اشک شداصلا نمیدونم کی قراره برگردم ب حالت عادی خودمامسال خیلی ضربه های بدی خوردم

منم دلم میخواد اونقد موفق بشم ک حرفاشون برن ب درک ولی نمیتونم من اعتماد ب نفسمو ازدست دادم

حتی الان چشمام پر اشک شداصلا نمیدونم کی قراره برگردم ب حالت عادی خودمامسال خیلی ضربه های بدی خوردم

من ۳ سال پیش 

تازه بعد ۳ سال تونستم خودمو ببخشم باهاش کنار بیام و فقط یک ماهه اگه خانواده بزارن و دوباره باعث نشن افسردگی که دارم شدید بشه دارم زور میزنم 

منم دلم میخواد اونقد موفق بشم ک حرفاشون برن ب درک ولی نمیتونم من اعتماد ب نفسمو ازدست دادم

وقتی هرروز اونا تو ذهنمونه سختتره انجام دادن کارامون و پیشرفت

اما نباید جا زد

من ۳ سال پیش تازه بعد ۳ سال تونستم خودمو ببخشم باهاش کنار بیام و فقط یک ماهه اگه خانواده بزارن و دوب ...

وای 

منم یسری حرفارو از خونوادم یسریارو از نامزد سابقم..

خونواده هی یاداور میشن بیشتر اذیت میشم

اره ي دختره بهم گفت هيچكس نگات نميكنه پسراي هولم نگات نميكنن (يعني قيافه نداري)

ولي من واقعا زشت نيستم قيافم خوبه

يكم گريه كردم ولي هنوزم نبخشيدم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

چرا اینو میگقت؟

چون دشمنی و حسادت داشت نسبت به من 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نگفتی:من که مثل شما نیستم؟!

چی؟ منظورتو نفهمیدم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏