2777
2789
عنوان

خواهر داشتن خوب نیست به نظرم ❌☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر داشتن خیلی خوبه. من با دنیا عوضش نمیکنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شاید اشتباه برداشت کردی منظورم بیشتر اینه که آخر آخرش محبت پدر و مادر به یکی یا توجهشون یکم بیشتر می ...

اینطوری هم بشه ما پشت همیم 

از هم همه اش دفاع می‌کنیم به قوای گند کاری های هم لاپوشونی میکنیم اونقدر که ما متحد هستیم مامانم میگه شماها ب من چیزی نمی‌گید یا همه اش هوای دارید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینطوری هم بشه ما پشت همیم از هم همه اش دفاع می‌کنیم به قوای گند کاری های هم لاپوشونی میکنیم اونقدر ...

خب منظور منم دقیقا همینه 

یا رابطه عالی با خواهرت میتونی داشته باشی 

یا رابطه عالی با پدر و مادرت 

دوتاش با هم نمیشه اخرش یکیش معمولی میشه 

خب منظور منم دقیقا همینه یا رابطه عالی با خواهرت میتونی داشته باشی یا رابطه عالی با پدر و مادرت دوتا ...

نه عزیزم چرا همه چبو صفر و صد میبینی 

با این یا اون

نخیر 

همیشه و همه جا مهم خواستن و اهدافه

با داداش هم همینه 

خواهر من اونقدر که کنار می بود و حامی و برعکس امن ترین ادم زندگیمه 

دوتا داداش دارم انکار فامیل دوریم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه عزیزم چرا همه چبو صفر و صد میبینی با این یا اوننخیر همیشه و همه جا مهم خواستن و اهدافهبا داداش هم ...

خب منم همینو دارم میگم عزیزم اتفاقا اصلا صفر و صد نیست تفکرم چیزی که دیدم بر این اساس بوده که خواهرا یا یه رقابت کوچیکی بینشون بوده و با پدر و مادرشون صمیمی تر بودن

یا اون رقابته نبوده و با خودشون صمیمی تر بودن

خب منم همینو دارم میگم عزیزم اتفاقا اصلا صفر و صد نیست تفکرم چیزی که دیدم بر این اساس بوده که خواهرا ...

قبول ندارم 

خشبحالت

وا نداشتن ک خوش ب حال نداره تتهایی خوش ب حال نداره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تک دختر بودن خوش بحال داره عزیزم 😂خوبه واقعا بد نیست

نه بابا همش تنهایی

تو مدرسه 

موقع ازدواج 

موقع بچه داری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برای من تنهایی بزرگترین لذته

برای ۹۹ درصد نیست