2777
2789

همیشه همینه، بیشتر روز خونن، واقعا کلافه میشم من، من ادم ارومیم و سکوتو خیلی دوس دارم، ولی از حرف زیاد دیگران وقتی می‌خوام کارامو کنم متنفرم، ن میشه درس خوند، نه یکم خوابید، نه استراحتی کرد، رمان خوند

هیچیی

کاری میشه کرد؟ به غیر از هدفون و فلان، چون بازم کلی صدا باهاش میاد و اینکه گوشمم خیلی اذیت میشه واسه مدت طولانی

به پشت بام پناه ببر فرزندم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهش حساس شدی بالاخره اونام اونجا دارن زندگی میکننچند ساعتی برو کتابخونه ی شهرتون

راستش اره من به صدای حرف خیلی حساسم 

بیرون ساختمون سازی میکنن برام مهم نیس، ولی صدای حرف زدن روانییم می‌کنه ، متاسفانه ۵ نفریم ، همه حرف میزنن، اصلن هم درکم نمیکنن

یسری گوشگیر داروخونه داره اونا خیلی خوبه من موقع کنکور استفاده میکردم.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

یسری گوشگیر داروخونه داره اونا خیلی خوبه من موقع کنکور استفاده میکردم.

اسمشو میگی لطفن

من دانشجوام خیر سرم😂 قراره حالا حالاها تحمل کنم .دنبال ی راه خوبم