2777
2789

من امروز

زیست خوندم تست

بعد نشستم  برای شیمی ویدیو دیدم 

۴ساعت شذ

مبذونم بذه

تایم طولانی فیلم دیدن😭

ولی من مسائل اسید  باز بلذ نیسنم

درضمن بگم پایه نبستم 

اضلا ریذممممممم

ماز داری؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید طولانی شد من رتبه خودم ۶۰۷ ریاضی بود ، اولا خیلی طبیعیه که یه مبحثو که تازه شروع کردی به ویدیو‌ دیدن و خواندن و تست زدن از شما قطعا زمان زیادی خواهد گرفت ، چون ما هزاران سال غار نشین بودیم مغزمون عادت نداره مطالب خیلی سریع به خاطر بسپاره و یاد بگیره  

دوما برای یادگیری سعی کن active recall ( بازیابی فعال ) کنی ، حالا یعنی چی؟ یعنی اینکه بعد اینکه مثلا یه مفهوم یا پاراگراف یا مسئله ای خوندی و حل کردی بیای درباره اون از خودت سوال بپرسی و با مطلب کشتی بگیری و به مغزت فشار شدید بیاری ، اصلا مغز ما جوری طراحی شده که برای به خاطر سپردن باید انرژی مصرف کنه ، دلیل علمیش هم اینه که مغز اطلاعات و مفاهیم با تغییر مسیر و قوی شدن پیوند نوروترانسمیترهای عصبی به خاطر می سپاره و این مستلزم انرژی که شما باید با عمیق خواندن که مفهومش میشه فشار آوردن به مغزتونه انجام بدید 

نکته مهم بعدی اینه که شما هر بخش مطلب خوندی حتما برو بعدش تست های اون بخش بزن ، تست زدن دقیقا همون چیزیه که ما از بازیابی فعال می خوایم ، نبینم این اشتباه کنی که بذاری ویدیو یه فصل کامل ببینی بعد بخوای بری تست بزنی ، این واقعا حماقت محضه و اصلا عاقلانه نیست و قطعا اگر این کار کنی در کنکور و آزمون های آزمایشی خیلی ضعیف عمل خواهی کرد 

نکته بعد اینکه وقتی یه درس اومدی کامل خوندی و خیلی هم به مغزت فشار آوردی و تست هاشم ضریب دار زدی ، مثلا دور اول فقط تست های زوج زدی ، حواست باشه حتما فرداش و روز های آینده یه مروری داشته باشی که هم می تونی تست های خوبی که از زوج ها نشان دار کردی بزنی و هم می تونی بیای تست های فرد که مونده بزنی

نکته آخر اینکه حتما برو تلگرام عضو کانال سیب ترش بشو و از ویس های مشاوره ایشون استفاده کن و اینکه برای درس فیزیک ویدیو های استاد بزرگزاده و برای شیمی ویدیو های استاد افخمی نیا حتما از اپلیکیشن سیب ترش ببین ، این ۲ تا من واقعا استفاده بردم مخصوصا بزرگزاده رو برای فیزیک 

سلام ببخشید طولانی شد من رتبه خودم ۶۰۷ ریاضی بود ، اولا خیلی طبیعیه که یه مبحثو که تازه شروع کردی به ...

ممنونم لطف کردین

من فصلای اول شیمی خوندم

تستاش نزدم اما یعنی کم زدممم

الان باید برم اونارو بزنم اول درسته

ممنونم لطف کردینمن فصلای اول شیمی خوندمتستاش نزدم اما یعنی کم زدمممالان باید برم اونارو بزنم اول درس ...

یه نکته ای رو دقت کن که خیلی تو مسیر کنکور دام داره و به خیلی از بچه های با استعداد آسیب زده ، شما این دو سه ماه اول که شروع کردی احتمالا سرعت پیشروی و بازدهی متوسط رو به پایین خواهد بود ، خیلی ها با اینکه با استعدادند توی این دام می افتند که در شروع بازدهیشون یه مقدار پایینه و از پیشروی نامید میشن و کم کم ساعت مطالعشون افت می کنه و اون وسطا دیگه ول می کنند ، شما این این اشتباه نکن ، ساعت مطالعه بالا نگهدار کم کم بازدهیت بهتر خواهد شد من بهت قول میدم ، فقط سعی کن استمرار داشته باشی ، از این گوشی بیصاحاب که همه کنکوری ها و انسان هارو بدبخت کرده کمتر استفاده کن ، که استفاده از همین گوشیه محدود کنی قطعا حداقل یک رقم از رتبه شما کم خواهد شد