2777
2789
عنوان

بچه ها خالم فوت شدن دو ماهه

185 بازدید | 13 پست

و توی گروه خانوادگی مامانم قران برای فاتحه میفرسته تو گروه

یا یادی میکنن اخر هفته از خالم

دخترا و پسرش ریختن سر مامانم که تو چرا اشک ما در میاری

شما مرده پرستین شما بی تمدن هستین

افکار پوسیده قدیمی دارید

شما مادر من سلام فرستاده تو گروه شما جواب ندادین

خلاصه مارو کشیدن به فحش

واقعا یاد فوت شده کردن بده؟

نه بچه های اون مرحوم ،بیشعور تشریف دارن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اونا چون داغدار این یادآوری براشون عذابه

من مامان مامانم فوت شده بود

مادربزرگ پدریم میومد خونمون مامانم یه چیزی دستش میداد یا یه کاری انجام می‌داد، اون میگفت خدا مادرت رو بیامرزه،اون از روی خوبی میگفت ولی مامانم غصه ش می‌گرفت این ور اونور شاید گریه هم میکرد

یادمه آخر به عمم گفت به مادربزرگم بگه دیگه این لفظ رو به کار نبره چون واقعا ناراحت میشد دست خودش نبود

I will always love you❤️💖💗

والله چیزی نبود بارمون نکنن دیگه

بعضیا وقتی عزیزی رو از دست میدن عقلشونم از دست میره تا چند ماه عادیه 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اندازه مامان من غصه ندارن اصلاانقدر مامان من گریه کرد اینا نکردن

چون کمتر گریه نکردن قرار نیست کمتر غصه داشته باشن، به هر حال فرزندان مرحوم هستن، به احترام مرحوم هم که شده باید از آزارشون اجتناب کنید

اگر قصد مادرتون خیراته،تو گروه هایی که اونا نیست این کار رو انجام بده

I will always love you❤️💖💗