2777
2789
عنوان

اجازه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 55 پست
اره بابا انقدر بهم شک میکنه باید توضیح بدم اینجوری کارا واقعا بگیر نگیر داره کاش بتونم

خب

اوکی

پس با همین روش دیوونه‌اش کن..

از راه میای میشینی جلوش با آرامش..

جزئی ترین چیزها رو میگی...

انقدر پشت سر هم میگی..

اصلا دنبالش میکنی که فقط حرف بزنی..

تا دیگه خودش خسته بشه، بهت بگه بسه، نگو..

ولی تو بازم میگی:)

شیما کاتوزیان رو میشناسی؟!

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی این کارو کردم وقتی اجازه نمیگیرم و سرخود کاری میکنم احساس گناه میکنم

بچگی عزیزم فرق داره 

الان دیگه خانم شدین 

خودتون میدونین چه کاری درست و کدوم غلط هست 

اطلاع رسانی کنین نه اجازه 

خودتون برین ببینید اکسسوری

اگر پرسیدن بگین رفتم مغازه 

کلا هم یه جنس دیدن اطلاع دادن هم نمیخواد و خریدش

اعتماد بنفس داشته باش 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خباوکیپس با همین روش دیوونه‌اش کن..از راه میای میشینی جلوش با آرامش..جزئی ترین چیزها رو میگی...انقدر ...

😂😂آره میشناسم ولی راجع به روابط با پدر و مادر ازش نشنیدم

بابام ک اصن تو باغ نیست

سیاست داشته باش گفت نه بگو باشه نگو متاسفم برات .

یه موقع که شرایط خوب بود بگو خیلی دلت میخواست بخری و اینا خودش نرم میشه دفه بعد بیشتر تحویل میگیره

لایک نکنید .توروخدا 
سیاست داشته باش گفت نه بگو باشه نگو متاسفم برات .یه موقع که شرایط خوب بود بگو خیلی دلت میخواست بخری ...

🤦‍♀️😂من خیلی ساده لوحم شما بگو ی ذره سیاست داشته باشم ندارم 

😂😂آره میشناسم ولی راجع به روابط با پدر و مادر ازش نشنیدم

یوتیوبش رو چک کن..

توو عنوان‌ها پیدا میکنی..

حالا یه مدت کاری که گفتم رو امتحان کن..

بببن از راه اومدی امون نمیدی...

میشینی بلانسبت شما مثل وروره جادو فقط حرف میزنی..

یه جوری که انگار خودت دوست داری که بگی..

ببین بعد یه مدت دیوونه میشه، ول میکنه🤣

اگه جواب نداد، بعد برو سراغ پلن B

که من خودم از شیما یاد گرفتم، انجام دادم، جواب داده

آره به نظرم باید همین کارو کرد تا الان زیادی صادق بودم ولی هیچوقت قدرمو ندونستن

دقیقا 

من قبلا میخواستم برم سرویس میگفتم ولی دوساله ازشون خیلی فاصله گرفتم 

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

🤦‍♀️😂اهلش نیستم احساس میکنم از چاله در میای میوفتی تو چاله اونجوری باید از یکی دیگ اجازه بگیری باز

خاله من بخاطر همین فرار از خونه و حرف مردم که بعداً نکن ترشیده ازدواج کرد الان اوضاع خیلی خوبی داره خودش خیلی راضیه منتها با شوهرش بسته بود که من آزادم و نمیتونی زور بگی.

اره خب ... ولی همینجوری منت میزارن چه برسه پول هم بدن🗿

ببین به هر زوری شده، کنکورت که تموم شد، برو دنبال کار..

تا زمانی که به درآمد نرسی، همینه..

ولی تا اون موقع لزومی نداره قانع باشی..

اونها وظیفشونه که پول بدن

و اتفاقا 

از یه جا به بعد تو هر چی بیشتر درخواست کنی، اونا بیشتر شل میکنن و کمتر منت میذارن..

یجورایی شرطی بارشون بیار، که هر چی بیشتر منت بذارن، بیشتر خرج میکنی، و هر چی کمتر منت بذارن، خب تو هم کمتر خرج میکنی:)