2777
2789
به خودت احترام بزار دیگران بهت احترام میزارن

دقیقا آفرین هرطوری که آدم با خودش رفتار کنه دقیقا بقیه هم همونطوری رفتار میکنن باهاش وقتی عاشق خودت باشی و به خودت برسی داری به کائنات هستی این انرژی رو میفرستی که خوشگلی و دقیقا هم اطرافیان خوشگل میبیننت ،من خودم یه رفیق دارم تو دانشگاه کاملا معمولی ولی انقدر لباس خوب میپوشه آرایش میکنه و اعتماد ب نفس داره ناخودآگاه جذبش میشی درحالی که کامل معمولیه از اونطرف اتفاقا رفیق دارم خوشگگگگگگگگل ولی چون اعتماد به نفس نداره کسی هم جذبش نمیشه،،،واقعا حرفت عالی بود🥰🫂🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربونی تا حدی که طرف متوهم نشه عالیه احترام هم همینطور زیاد از حدش باعث میشه طرف حس خودخواهی بهش دس ...

حس میکنم به خانوادش بیشتر از من اهمیت میده و من اولویت نیستم😔

عزیزم از کی این احساس رو داری ؟

یه ماهی میشه تعادل نداره تو محبت یه روز چند بار بهم زنگ میزنه و یه روز هم بیخیال میگم کجا بودی میگه پیش مادرش ،خواهرش دیگه خسته شدم

یه ماهی میشه تعادل نداره تو محبت یه روز چند بار بهم زنگ میزنه و یه روز هم بیخیال میگم کجا بودی میگه ...

ببین عزیزم نمیخوام ته دلت خالی بشه نه اصلا ولی حتما یا برید مشاوره یا یه فکری به حال این رابطه بکن چون اینطوری که پیداست اولش خوب بوده بعد ایتطوری شده ممکنه فردا پس فردا خیلی بدتر بشه 

ببین عزیزم نمیخوام ته دلت خالی بشه نه اصلا ولی حتما یا برید مشاوره یا یه فکری به حال این رابطه بکن چ ...

اینو میدونم که خیلی همو دوست داریم ولی من چیکار کنم که خیلی بیشتر بهم توجه کنه ؟

اینو میدونم که خیلی همو دوست داریم ولی من چیکار کنم که خیلی بیشتر بهم توجه کنه ؟

ببین عزیزم احتمالا یا زیاد از حد بهش زنگ میزنی پیام میدی یا حس نیاز بهش داری و خودت رو وابسته نشون میدی این باعث میشه طرفت فکر کنه توی اون گیر کردی و بهترین کار اینه که رابطه ات رو به حد تعادل برسونی یعنی چی؟یعنی هرروز تو اول پیام نده مثلا امروز پیام دادی اول دیگه فردا رو کلا سراغش نگیر به هیچ وجه ببین چیکار میکنه؟ببین اصلا نبودنت رو حس میکنه؟باکلاس باش بهش فضا بده باید یادبگیری که همیشه براش مثل علامت سوال باشی یعنی همه چیز رو نریزی رو دایره  

ببین عزیزم احتمالا یا زیاد از حد بهش زنگ میزنی پیام میدی یا حس نیاز بهش داری و خودت رو وابسته نشون م ...

روز هایی اصلا بهش زنگ و پیام نمیدم خودش زنگ میزنه سراغم رو میگیره

ولی بعضی روزا واقعا دست خودم نیس میدونم نباید زنگ بزنم حس نیاز برسونم ولی عصبی نمیتونم خودم رو کنترل کنم

روز هایی اصلا بهش زنگ و پیام نمیدم خودش زنگ میزنه سراغم رو میگیرهولی بعضی روزا واقعا دست خودم نیس می ...

ببین عزیزم بند دوم جواب کل حرفات رو دادی🙂🦋بیشتر روی خودت کار کن عزیزم باید کم کم یادبگیری از یه سری رفتارها دست بکشی که بتونی قدرتمند زندگیت رو جلو ببری 

ببین عزیزم بند دوم جواب کل حرفات رو دادی🙂🦋بیشتر روی خودت کار کن عزیزم باید کم کم یادبگیری از یه سر ...

مشکلم اینه که نمیتونم احساساتم رو کنترل کنم و سیاست داشته باشم و تعادل ندارم تو رابطه 😔

مشکلم اینه که نمیتونم احساساتم رو کنترل کنم و سیاست داشته باشم و تعادل ندارم تو رابطه 😔

عزیزم میتونی کتاب های صوتی در رابطه با همین چیزا گوش کنی یا کلیپ های انگیزشی تو اینستاگرام ببینی خیلی کمکت میکنه من خودم دخترم کاملا درکت میکنم میدونم واقعا چطوریه حالت درسته خیلی سخته کنترل کردن یه سری چیزا ولی تمرین کن چندبار مطمئن باش همه چیز درست میشه