بابای من طی 43 سال زندگی با مادرم یکبارم مامان و مارو رستوران نبرده....من گاها با درامد خودم میرم ولی قایمکی....اگه بدونه شدید دعوا میکنه. خیلی خسیسه، پول هم داره
چندتاعلت میتونه باشه. .....اینکه ازوجودشون خجالت میکشه حالابه هردلیلی تواقوام یکی هست متاسفانه ....یاخودخواهه که بازم دیدم ....یاحسابگره وخسبس که بیان ممکنه فلان چیزاضافه روبخوان وحتی پول میزهم تو ذهنش حساب کرده ....یااینکه بازنش مشکلدار طفلی بچه هااونروزتودوقشون خورده ....الان این آخریه شوهرمن دوست نداره مک یک فلافل ناقابل بخورم ازمن بدش میاد....چندروزپیش پیتزابرای بچه هاسفارش دادخداشاهده برای من حتی یک تعارف هم نزد
شاید یهو هوس کرده دیگه برا زن بچش میبره مثلا من چند بار خونه مادرشوهرم یا خواهر شوهرم بودم بعد شوهرم نمیومد اونجا برا شام میرفت ساندویج با پیتزا میخورد برای من و پسرم هم میگرفت میذاشت تو ماشین شب موقع برگشت نشونم میدادشون میگفت نمیشد بیارم اونجا تنها بخوری بقیه نگاه کنن راحت نیستی
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم