2777
2789

مدرک شنیون ..میکاپ ...کوتاهی مو..اصلاح ..رنگ

می‌خوام یکی دوماه تو سالن کسی دیگه کار کنم بعد اگر پول گیرم اومد سالن بزنم ولی میترسم سالن های دیگه منو به عنوان وردست مثلا شنیون کار با وردست رنگ کار بگیرن کار دستم ندن...

می‌خوام تجربه کنم اونجا 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبرته یه کدوم رو انتخاب کن تخصصی یادش بگیر اینطوری شانس همکاریت میره بالاتر

برای اینکه می‌خوام سالن بزنم باید اینارو بگیرم تا مجوز بدن رفتم صنف اینو گفت

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتریا میگیرن ولی خییلی کم بهت پول میدن وتمام حمالی هاشون میندازن گردن تو

اره از همین میترسم چون خیلی دیدم مدیر سالن راحت میشینه به یکی دونفر که اونجا کار میکنه مدام دستور میده ..میترسم اجازه ندن کار کنم فقط بگن اینو بیار اونو بیار 

مگه با مدرک آرایش پیرایش نمیشه سالن بزنی؟

نه رفتم صنف گفت دیگه نمیشه باید حرفه ای تخصص بگیری حداقل ۵ تا لاین و

ن،،ب راحتی میتونی صندلی اجاره کنی(ب صاحب سالن اجاره پرداخت کنی)سالن دارها از خداشونه صندلی اجاره بدن،پاخور سالنشون میره بالا،مشتری های خودتو داشته باشی،تبلیغات کن،ب مشتری بگو اومدی سالن بگو خانوم فلانیرو میخوام،بیاد پیشت،صفر تا صدکارشو خودت انجام میدی

کسی هیچ کاری ب شما نداره.

بعضیا میگیرن بعضیا نه، من می‌خواستم مدرک کراتین بگیرم چندتا سالن زنگ زدم گفتن باید حداقل چند ماه سابقه داشته باشی تازه کار استخدام نمیکنیم، یه جا دیگه رو پیدا کردم که گفتش هم آموزش میده مدرک میده هم خودش دستیار قبولم می‌کنه ولی چون کرج بود نتونستم برم پیشش، توام بزن دیوار بگرد و زنگ بزن بپرس 

ن،،ب راحتی میتونی صندلی اجاره کنی(ب صاحب سالن اجاره پرداخت کنی)سالن دارها از خداشونه صندلی اجاره بدن ...

آخه من بخاطر اینکه می‌خوام سالن بزنم ۵ تا لاین تخصصی و دارم یاد میگیرم رنگ میکاپ شنیون کوتاهی مو ابرو صورت ... میگن بخاطر همین نمیان که همه اینکارو بدن بشما مخصوصا اینکه من هیچ تجربه عملی ندارم اصلا تجربه ندارم از یک طرف میترسم نرم مستقیم سالن بزنم ولی ضرر کنم چون من نه رفتار مشتری بلدم نه تو سالن کار کردم از یک طرفم میترسم با بچه کوچک وقتمو بذارم برم بعد هی به عنوان یک حمال ازم کار بکشن

بعضیا میگیرن بعضیا نه، من می‌خواستم مدرک کراتین بگیرم چندتا سالن زنگ زدم گفتن باید حداقل چند ماه ساب ...

باشه مرسی