2777
2789
عنوان

کسایی ک طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست
نمیدونم میگ توافقی باشی طلاقت میدم فامیلیم میگ نمیخام بیشتر آبرومون بره آخه سر حتی یه جوراب شستن منم ...

از یه وکیل کمک بگیر 

توافقی چرا مهرت رو بگیر 

اینهمه زجرت داره توافق‌چی؟

طلا برات خریده چقدر طلاو.. داری

از یه وکیل کمک بگیر توافقی چرا مهرت رو بگیر اینهمه زجرت داره توافق‌چی؟طلا برات خریده چقدر طلاو.. دار ...

آره یه گردنبند و دستبند و سه تا انگشتر و حلقه خودمو خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت سرت حرف دراومد؟

نزدیک دو ساله هیچکسی جز افراد درجه یک نمیدونن جدا شدم یه خونه گرفتم تنها زندگی میکنم البته نه بخاطر ترس از حرف درآوردن مردم ترس از قضاوت طعنه ها دلسوزیا دلم خیلی شکسته بخدا دعا کن یه کار خارج از کشور پیدا کنم برم اصلا اینجا نه میتونم کار پیدا کنم حداقل کمی مشغول بشم نه میتونم با پسر خوبی آشنا بشم حتی به همسایه هام گفتم شوهرم شهر دیگه کار میکنه اصلا یه وضعی بخدا دلم داره میترکه برا من شغل خیلی مهم بود که تو اینمورد هم شکست خوردم بیشتر از همه این مسئله آزارم میده باورم نمی‌شه هیچ موفقیتی ندارم و فقط شکست خوردم 

نزدیک دو ساله هیچکسی جز افراد درجه یک نمیدونن جدا شدم یه خونه گرفتم تنها زندگی میکنم البته نه بخاطر ...

شوهرم پسرعمومه آخه خانوادشم فضولن همه جارو پر میکنن

عزیزم برو شغلهایی مثل ناخن کاری و مژه و میکاپ خیلیم درآمدش خوبه مستقلم که هستی چی ازین بهتر

فقط مونده همین لاین آرایشگری رو امتحان کنم مطمئنم تو اینم شکست میخورم

تو قوی تر از این چیزایی ک بخای شکست بخوری وقتی تونستی از یک ادم سمی جدا شی خودش یه موفقیته کار پیدا کردن ک چیزی نیست چندسالته؟

توافقی راحت تره...الان رو نمی دونم چه جور شده اما زمان ما یه درخواست طلاق توافقی می دادیم و مراحل رو ...

الان میگن تا چهار ماه طول میکشه جداشی قبلا همینطور بوده؟

تو قوی تر از این چیزایی ک بخای شکست بخوری وقتی تونستی از یک ادم سمی جدا شی خودش یه موفقیته کار پیدا ...

بخدا باورت میشه از بیکاری مجبورا شوهر کردم وگرنه از مردا خوشم نمیاد اصلا از ازدواج بدم میاد ولی کم آوردم دیگه خسته شدم قوی بودنم حدی داره همین قبل تو یه پست گذاشتم بخدا حالم خیلی بده سنمم خیلی زیادتر از تو هست 

بخدا باورت میشه از بیکاری مجبورا شوهر کردم وگرنه از مردا خوشم نمیاد اصلا از ازدواج بدم میاد ولی کم آ ...

عزیزم هیچ وقت خودتو نباز‌ خانوادت همایتت نکردنم تو خودت پشت خودت باش شغلهای مختلف‌ امتحان کن تو یکیش کارت میگیره 

عزیزم هیچ وقت خودتو نباز‌ خانوادت همایتت نکردنم تو خودت پشت خودت باش شغلهای مختلف‌ امتحان کن تو یکیش ...

خیلی زیاد امتحان کردم واقعا دیگه نمیتونم شورش درومده حتی حمایت هم بکنن بازم هیچی نمیشه