2777
2789

کیا بلدن ؟

اصلا چیکار باید بکنم ؟ موضوع مشخصه اما بلد نیستم چیکار باید کنم !

بعد باید دست نویس تو برگه باشه یا سیستمی و تایپ شده ؟

ارائه هم میخواد ؟ یا فقط تحویل استاد میدم ؟

چند صفحه باید باشه ؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

یه استاد خپب پیدا کن که راهنماییت کنه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیف کلاسه یا میخوای واسه خودت مقاله بنویسی؟ چون میگی تحویل استاد بدی فکر کنم تکلیف یه درسه و بستگی داره استاده چه مدلی قبول کنه، ولی درکل تایپ شده بهتر از دست‌نویسه

اگر هم منظورت مقاله نویسی برای رزومه خودته، یکی دوتا دوره مقدماتی برو و بعدش با یه استاد ارتباط بگیر برای کار

نیازی نیست دست نویس باشه، باید اول ببینی مقاله چی میخوایی!، کلایی، کنفرانسی، پژوهشی و... 

مروری میخوایی یا نه خودت باید ی نرم افزاری رو توو مقاله اجرا کنی؟ 

اول باید تئوری در مورد اون موصوع بنویسی 

مثلا در مورد افسردگی میخوایی بنویسی، در حد دو صفحه متغیر که افسردگی هست رو توضیح میدی و تئوری مینویسی 

بعد یک صفحه مطالعاتی که نزدیک به کارت هست، مثلا مینویسی رضایی در سال 140 در تحقیق با هدف...... به این نتیجه رسیده.... 

بعد بسته به اینکه مقاله ت مروری هست یا کمی، بقیه رو بادی بنویسی

عزیزم سوالی داری بپرس من اینجا جواب میدم

سوالم رو پرسیدم تو عنوان 

بیشتر سوالم اینه که اصلا چند صفحه باید باشه ! 

دست نویس باشه یا تایپ ( به صورت پی دی اف) باید تحویل بدم !

اینجور چیزا

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷