2777
2789

پریودیم تقریبا دو هفته پیش پاک شدم و الان تایمش نیست ولی خونریزی دارم همینطور لباس زیرم همش خون میشه شلوار لک میشه 

مشکل چیه ؟؟؟ هیچ درد و علامت دیگه ای هم ندارم پریودمم سر تایم بوده هر ماه تقریبا 

باید دکتر برم یا طبیعیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم اینطوری میشدم نرفتم خودش درست شد باز همون‌طور شده یعنی مشکلی هستش باید برم ؟؟

حتما مشکلی هست که اینطور شدی گلم خدانکنه کیست یافیبرم داشته باشی برو سونو برات بنویسه پشت گوش ننداز حتمابرو

قبلا هم اینطوری میشدم نرفتم خودش درست شد باز همون‌طور شده یعنی مشکلی هستش باید برم ؟؟

اصلا سر سری نگیر 

برو که خیالت راحت باشه 

حالا یا از استرس یا چیز سنگین بلند کردی 

یا خدای نکرده تو رحمت مشکلی هست که زودتر بفهمی درمان کنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اگه بیشتر  از ۲ یا ۳ ماه تکرار شد برو ..‌من خودم چند ماه پیش هر دوهفته پریود میشدم  البته فقط دو،باراینجوری شد  ..بعدش خودش خوب شد

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اصلا سر سری نگیر برو که خیالت راحت باشه حالا یا از استرس یا چیز سنگین بلند کردی یا خدای نکرده تو رحم ...

استرس که دارم 

ولی چیز سنگین بلند نکردم ..

شاید دکتر آنلاین تماس بگیرم خیالم راحت بهش 

استرس که دارم ولی چیز سنگین بلند نکردم ..شاید دکتر آنلاین تماس بگیرم خیالم راحت بهش

حتما باهاش مشورت کن 

انشالله که چیز خاصی نیست

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان من دچار میوم وفیبرم شدم مکافات شد برام اول گفتن باید رحمت رودربیارن بعد که قبول نکردم ۴تا امپول میکرورلین برآم نوشت که این خودشم مکافاته خانما خیلی باید مواظب باشن به موقع باید رفت دکتر