2777
2789
عنوان

به نظرتون به معلم پسرم پیام بدم

138 بازدید | 18 پست

پسرم کلاس دوم هستش ..خدارو شکر تا الان مشکلی باهاش نداشتم تکالیفش رو انجام میداد 

امروز باشگاه داشت ساعت چهار 

از مدرسه که اومد نهار خوردن استراحت کرد بهش گفتم تکلیف بنویس گفت نه بعد باشگاه گفتم بعد باشگاه هم خسته میشی هم دیر میشه تا بیای هفت میشه دیره گفت نه اشکالی ندارد بعد باشگاه 

الان اومد خسته هست 

هم ریاضی داره هم مشق هم املا .لج کردی میگه اصلا هیچ کدوم رو نمی نویسم 

منم چند بار تذکر دادم بعد هم گفتم خودت می‌دونی تکلیف خودته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییی😁

داداش من از من ک کنکوریمم بیشتر درس میخونه جدیدا سخت گیر شدن معلما😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نخیر نگین پسرتون راه گریز پیدا می‌کنه و به تنبلی عادت می‌کنه بهش بگین به خورده استراحت کن بیا بنویسیم البته پدرش الان بهتر می‌تونه مدیریت کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نگوووواصلایه بارم تکالیفشو انجام نده عیبی ندارهمگه ما آدم بزرگا همیشه حال و حوصله داریم؟اونم آدمه

آخه همین یه بار اگه معلمش نگاه نکنه و آذر نده ممکنه بشه ده بار یا صد بار همین بار اول باید حساب کار دستش بیاید به نظرم 

پیش خودش میگه من بنویسم یا ننویسم چه فرقی داره

آخه همین یه بار اگه معلمش نگاه نکنه و آذر نده ممکنه بشه ده بار یا صد بار همین بار اول باید حساب کار ...

ن عزیزم وقتی میگی همیشه انجام داده پس اینبار سخت نگیر

اگه تکرار شد بعدش یه فکری بکن

آخییی😁داداش من از من ک کنکوریمم بیشتر درس میخونه جدیدا سخت گیر شدن معلما😂

زمان ما خیلی سختگیر تر بودن، از رو یه درس فارسی فقط میگفتن سه بار بنویسید، ریاضی و اینا بماند، الان بچه همون یبارم زورش میاد، بچه ها تنبل شدن، مسئولیت انگار نه انگار💀😅🤦🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

معلمش گاهی نمی‌رسه تکالیف رو ببینه الان بهش پیام بدم که فردا تکلیف رو نگاه کنه و بهش تذکر بده؟؟؟یا ن ...

من بنظرم از خودت برای بچت دشمن نتراش‌. به هررررر دلیلی بچت بفهمه پنهون کار میشه دیگم دلش صاف نمیشه باهات اونوقت بیا و جمعش کن

اگر ول کنید 

فردا هم کارشو تکرار میکنه 

برخورد کن ولی با جیغ و داد 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ببین از من میشنوی نگو چون زوم میکنه رو بچت چپ بره راست بره بهش گیر میده میگه.. بچت داغوون میشه

اصلا نباید بد بچه رو به معلم گفت.. من بچم کلاس اول بود معلم هی بهش گیر میداد منم به معلمش گفتم بچه ی من یه اخلاقی داره که اگه بهش گیر بدی بدتر میشه و اعتماد به نفسش رو از دست میده به جاش به جای کوچکترین کاراش تشویقش کن ببین چجوری پیشرفت کنه.. همونم شد بچم شاگرد زرنگ کلاس شد 

یکی از دوستامم دخترش دبیرستانی بود خیلی نگران بود که گرفتار رفیق ناباب و دوست پسر و اینا بشه البته دختر خییییلی موجهی بود ولی خب مادره دیگه دو دقیقه بچش دیر کنه دلش هزار راه میره بعد ۵ دقیقه دیر کرده بود مامانه زنگ زده بود به مدیر که چرا دختر من دیر کرده مدیرم از فردا زوم کرده بود روش جلوی همه ی بچها بهش تذکر داده بود که معلوم نیس چه غلطی میکنی که مامانت اینجوری گفته😑یعنی انگشت نما شده بود