2777
2789

متمرکزن رو هدفشون 

به اطراف نگاه نمیکنن راه خودشونو میگیرن و میرن 

دبیر ریاضیمون ک دکترا هم داره گفت ک روزی ک امتحان زیست داشته عروسی خواهرش بوده و نرفته!

حقیقتا عجیب بود برام

ولی باید از خیلی چیزات بزنی تا به هدفت برسی

حاضرید اینکارو واسه اهدافتون کنید؟😁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمای موفق و شکست خورده در ابتدا همشون هدف و رویا داشتن 

ولی این مهم نیس

مهم اینه چه کارایی واسش کردن؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دیگه عروسی خواهر خدایی چرت نبست

لابد مثلا مادرشم مریض شه میگه امتحان ریاضی دارم ولش کن خوب میشه

همچین زندگی که تک بعدی باشی و هیچ چیزی رو نبینی خیلی چرت تر هست👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اصلا کار درستی نکرده عروسی خواهرش نرفته می‌تونست یه روز نخوندش رو بعد جبران کنه ولی عروسی خواهرش چی ...

سوال منم بود ولی جالب بود برام که پشیمون نبود و داشت افتخار میکرد به اون روز 

منم یک استاد میشناسم 

یک آزمون مهم داشته 

پدرشون فوت می‌کنه 

اول درسشو میخونه و بعد می‌ره مراسم 

بچه کوچیک هم داشته 

یک دم جیغ میزده و همسایه میاد میگه بچه رو آرامش کن 

به همسایه ریلکس میگ 

من امتحان دارم میتونی بچه رو آرامش کن 

اگر نمیتونی همینه تا من خوندنم تموم بشه 

البته من نمیتونم اینجور زندگی کنم هنوز نتونستم حداقل 

دیگه عروسی خواهر خدایی چرت نبستلابد مثلا مادرشم مریض شه میگه امتحان ریاضی دارم ولش کن خوب میشههمچین ...

اینکه آره

حتی مجرد هم هست سنش بالاست فک کنم ۳۵ اینا باشع 

ولی همیشه دنبال اهدافش بودع

من کاری به اوتش ندارم چون همچین ادمی نیستم نمیتونم رفتارشو تایید یا رد کنم ولی میدونم این چند ماه باقیمونده به کنکور دقیقا باید مثل اون باشم

منم یک استاد میشناسم یک آزمون مهم داشته پدرشون فوت می‌کنه اول درسشو میخونه و بعد می‌ره مراسم بچه کوچ ...

منم نمیتونم 

ولی قبول داری همچین آدمایی همیشه موفقن؟

من نسبتا موفق هستم ولی خیلی بهم انگ زدن و میزنن که منزوی هست و ...

من دوس ندارم درس خوندن موجب منزوی شدنم بشه خیلس اجتماعیم 

ولی درسمم میخونم

این چند ماه باقیمونده باید منزوی هم بشم

امروز یه فرصت دوباره به خودم دادم ک تغییر کنم