2777
2789

بچها دیدین اینا که یه روز کامل می ایستن سرپا اخرش هیچی‌نمیگن نه کمر نه پا نه سر نه دست هیچی شون درد نمیگیره

بعد من تو دهه بیست زندگیم اگه یه فعالیت سااااده انجام بدم  از پا و کمر می افتم‌‌چراااا اخهه خدااا  وای بحال پیریمون

ورزش میکنی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش میکنی؟

چه باااااا هم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ازمایش خون بدهیه خانم دکتری رو میشناسم تو اینستا میگفت کمبود ویتامین د داشتم اون زمان تشخیص نمیدادن ...

دکتر غدد خوب میشناسی؟

مستمر نه

پس غر نزن!

عضلاتتو تقویت کن با ورزش

اگه وزنت کمه سعی کن یکم اضافه کنی

منم توی پروسه وزن اضافه کردنم

همزمان یوگا و تمرینات پایین تنه انجام میدم... امیدوارم زود نتیجه بگیرم

ویتامین

غذای سالم

بعدشم اینم بگم که بدن خودتو با بقیه مقایسه نکن یه وقتایی ژنتیک اینجا دخیله

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.

تغذیه ت خوبه؟قد و هیکلت خیلی ظریفه؟

نه خاهر ظریفم نیستم‌متوسطم‌ ولی این ظریفا خیلی راحتر از من کار میکنن. اره تغذیه مم خوبه همه چی تو‌برنامه غذاییم هست. ‌تحرکم‌پایینه

عضلاتتو تقویت کن با ورزشاگه وزنت کمه سعی کن یکم اضافه کنیمنم توی پروسه وزن اضافه کردنمهمزمان یوگا و ...

اره متوجه شدم‌ باید ورزشو جدی بگیرم من ده سالی هست تحرکم پایینه و ورزشو جدی نگرفتم، اتفاقا من باید وزن کم کنم‌و تازه شروع کردم دو روزه