2777
2789
اره از اقوام خودمون نمیدونم چرا اینکارو کرد اقا پولدار خوش تیپ همسر و بچه و خونه زندگی هیشکی نمیدونه ...

یکیم ما میشناختیم خیلی خوب بود اخلاقش خانواده خوب پولدار و خوشتیپ و ....ولی خودشو دار زد هنوز کسی نمیدونه چرا اخه ؟

دلشاد هستم...💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیم ما میشناختیم خیلی خوب بود اخلاقش خانواده خوب پولدار و خوشتیپ و ....ولی خودشو دار زد هنوز کسی نم ...

آدم همیشه یه سوال تو ذهنش ایجاد میشه که این آدم چه رازی رو با خودش برد اون دنیا

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه پولدار و خوشگل دقیقا باید واسه چی خودکشی کنه؟ای کاش ما هم اونقدر خوشبخت بودیم مثل اینا خوشبختی می ...

دقیقا سیری و خوشی که میزنه زیر دل اینجور میشه

دیگه به ته خط میرسن هیچی خوشحالشون نمیکنه 

ما ها هی تلاش بر پول و زیبایی میکنیم😄 وقت نمیکنیم فک کنیم به خودکشی والا 😇خداروشکر البته که هم سالمیم هم در حد خودمون شکمهامون سیره ناشکری نیس

دلشاد هستم...💍