2777
2789
عنوان

دلم پوسید دیگه تو این خونه کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 65 پست

خیلی زود بچه دار شدی اونم میبینه تو راه فراری نداری سواستفاده میکنه .رفتو آمد معمولی خونه مادرم ماهی دو بار رو اجازه میده ولی یکبار خواهرم مریض بود مجبور شدم برم پیشش مراقبش باشم هر کاری کردم اجازه نداد بهش گفتم این زندگی دیگه زندگی نمیشه واسه من چند وقت دیگه طلاق میگیرم دیدم اجازه داد .باید از یک چیزی بترسه یا الکی اسم طلاق بیار یا خانوادت باهاش حرف بزنن .با این بچه جز این راهی نداری

غیرحضوری نمیتونی ادامه بدی یا بچه رو بدی کسی برات نگهداره حیفه مدرسه ات رو نری

نه کسی نی بچمو نگه داره غیر حضوری نمیتونم تو مدرسه بهتر یاد میگیرم حداقل مدرسه میرم تو خونه نمیمونم چهار تا ادم میبینم

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانواده خیلی مهمه برا ازدواج چ خانواده دختر چ خانواده پسر.منم بعد ازدواج متوجه این موضوع شدم.گاهی با خودم میگم اگ شوهرم یه خانواده و پدرو مادر درست و حسابی داشت شرایط خیلی فرق میکرد.تاپیکاتو کم و بیش خوندم متوجه شدم شوهر تو هم توی یه خانواده ای بزرگ شده ک پایبند خیلی اصولا نبودن.همین باعث شده الا شوهرت این رفتارارو داشته باشه.بنظرم ک نمیشه تغییر داد تا یه معجزه ای بشه 

خیلی زود بچه دار شدی اونم میبینه تو راه فراری نداری سواستفاده میکنه .رفتو آمد معمولی خونه مادرم ماهی ...

هزاران بار آوردم انگار براش مهم نیست 

بچه هم الان نمیخاستم بیارم کار خداس دیگه در شرایطی ک اصلا ممکن نبود باردار بشم باردار شدم

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

ببین خانواده خیلی مهمه برا ازدواج چ خانواده دختر چ خانواده پسر.منم بعد ازدواج متوجه این موضوع شدم.گا ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه

نه کسی نی بچمو نگه داره غیر حضوری نمیتونم تو مدرسه بهتر یاد میگیرم حداقل مدرسه میرم تو خونه نمیمونم ...

باشوهرت صحبت کن لااقل روزها بچه رو نگهداره تو به درست برسی ،بهش بگو این رفیقاش ازدواج کننن هیچکدوم حالی ازش نمیپرسن 

چه باحال بچت چند سالشه؟

باحاله ؟!

سه ماهشه

باشوهرت صحبت کن لااقل روزها بچه رو نگهداره تو به درست برسی ،بهش بگو این رفیقاش ازدواج کننن هیچکدوم ح ...

مگ ادم نفهم میفهمه یه روز بمونه خونه میمیره بچه نگه نمیداره

خب خودت مگه دوست نداری؟ نمیخواستی ازدواج کنی؟

نه بابا بچه بودم من همش ۱۵ سالم بود شب عروسیم زار میزدم ولی گیر یه مشت ادم احمق ظالم افتاده بودم

از اول همینجوری بوده یا الان اینطوریه؟

الان اینجوریه یه هفت هشت ماهی میشه از وقتی رفیقش طلاق گرفته بدتر شده