2777
2789
عنوان

دلم پوسید دیگه تو این خونه کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 65 پست
تا بچه نداری جدا شومادر یه بچم تو سن کم ازدواج کردم سن کم هم بچه اوردمعقل الانمو داشتم قبل بچه جدا م ...

من دقیقا یه جورایی عین شمام بچه دارم سنمم کمه

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

شوهرت چند سالشه

26

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل اگه اجازه میدی بری بیرون با بچت وقت بگذرونمن حق مدرسه رفتن بچمم ندارم

شما ک از من بدبخت تری

من دقیقا یه جورایی عین شمام بچه دارم سنمم کمه

ولی ببین شرایطی که داری مطلقه هم بشی فرقی برات نداره گام

ببخش ابنجوری میگم 

سنت کمه خودتو حیف کردی ، حیف تر نشو

چند سالشه و چجور ازدواج کردی

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ولی ببین شرایطی که داری مطلقه هم بشی فرقی برات نداره گامببخش ابنجوری میگم سنت کمه خودتو حیف کردی ، ح ...

ن درست حرفت واقعا دارم حیف میشم 26سالشع 

دوست‌پیدا کن توهم با دوستت برو

وقتی از خونه بیرون نمیرم چطور دوستی پیدا کنم

ولی ببین شرایطی که داری مطلقه هم بشی فرقی برات نداره گامببخش ابنجوری میگم سنت کمه خودتو حیف کردی ، ح ...

مطلقه بشمم باید برگردم خونه بابام مامانم ازم متنفره و هیچ جوره با من کنار نمیاد

نتیجه ی کودک همسری.. 🥲😨چند سالگی ازدواج کردی که بچه هم داری

15

شوهر من همه جا مارو میبره جدیدن یه دوستایی پیدا کرده هرشب بیرونن نمیدونم چجوری زناشون اجازه میدن یشب شوهرم دیر اومد راش ندادم خونه گفتم اینجا یا جای منه یا تو اگه تو اومدی پس من میرم اینقد قسمم داد دیکه نرفتم دوستاش مسخرش میکنن تو که اجازه نداری شبا بیرون بمونی