2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوبی

عزیزممم نظر لطفته

من ۹ ساله متاهلم و ماشین نداریم..ولی اطرافیان هر چند وقت یکیشون ماشین میخریدن یا عوض میکردن خیلی خوشحال میشم براشون با اینکه ما خیلی تو حسرت مسافرت وماشینیم اما خب هیچ وقت حسادت دیگرانو نمیکنم و دعاشون میکنم همیشه

اره از صمیم قلبم خوشحال میشم 

اسی من ی تایمی تو زندگیمون خیلی مشکل داشتیم از لحاظ مالی منم لباس نداشتم بپوشم فکرکن زمستون بود هوا سرد لباس من داغون تنم نمیشد مجبور بودم کاپشن شوهرم بپوشم رفتیم خونه خالم مهمونی به روم اورد انقدر خجالت کشیدم همون شب جاریم رفته بود خرید دودست کاپشن و پالتو خریده بود باکلی لباس گرم 

ولی خوشحال شدم براش 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یکبار برام اتفاق افتاد من و یکی از آشناها همزمان ازدواج کردیم همسر اون و همسر من هم باهم رفیق چندین ساله بودن

اونا مراسماتشون واقعا بهتر بود کلی مسافرت میرفتن عروسی خیلی خوبی گرفتن کلی کادو طلا و لباس اینا خیلی حسودی نمی‌کردم تا اینکه آیفون خرید من چند سال بود دلم میخواست بگیرم قیمت آیفون هم به شدت داشت گرون میشد اصلا افسردگی گرفتم راستش 

و میتونم بگم شرایط همسر من بهتر بود ولی اون خانوم صرفا خیلی خودخواه بود و هرچی میخواست باید برآورده میشد ولی من خیلی مراعات همسرم رو میکردم و مدیریت میکردم که زندگیمون بهتر پا بگیره 

برای اونها خیلی خوشحال میشم، برای خودمون ناراحت میشم.

دقیقامیدونی مثل یه حالت افسوس

حالامن خونه خریدم خواهرشوهرم خونه نداره باخودم گفتم نکنه بگم خدایی نکره یجوربشه بگه مابعداین همه مدت نگرفتیم ایناخریدن همون اول جشنشون بلاخره دوست نداشتم بگیم شوهرم گفت زنگ‌زد خودش گفت خیلی خوشحال شدم

یکبار برام اتفاق افتاد من و یکی از آشناها همزمان ازدواج کردیم همسر اون و همسر من هم باهم رفیق چندین ...

وقتی یچزی خودت دوست داری حسودی آدم میشه

من سعی میکنم باآدمایی بگردم که هم لول خودم باشن یاپایین تر

یکی ازدوستای همسرم وخانومش خیلی وضعشون ازلحاظ مالی خوبه وبابزای قرون قرون پولی که درمیاریم زحمت میکشیم اوناکلی پول بادآورده دارن

گاهی حسادت میکنم مثلا نکشیدن ببینن یکسره دنبال وام باشی چجوره یابرای خونه کلی بگردی یا...

عزیزممم نظر لطفتهمن ۹ ساله متاهلم و ماشین نداریم..ولی اطرافیان هر چند وقت یکیشون ماشین میخریدن یا عو ...

چ‌مهربون ،منم دعات میکنم عزیزم انشالله یه ماشین خوب سوارشین درآینده