2777
2789
عنوان

خسته شدم از غذا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 68 پست
در صورتی که هر روز بخوری هم معده درد میگری هم دیگه تکراری میشه دیدی بچه بودیم عاشق پیتزا بودیم چون چ ...

آره ولی ما همیشه نمیخوریم غذای خانگی خیلی مادرم درست میکنه اما نه همیشه . اگه غداهای حاظری مثل کنسرو لوبیا سالم اینا بخوری هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اماده کن فریز کنمگه ساعت کاریت چقدره وقتشو نداری؟

من دانشگاه و دو جا کار من حساب کن کل تابم بیرونم اینه 

از ۵ صبح تا۱۲:۳۰ شب برسم خونه میشه یک شنبه تا پنج شنبه 

بعد جمعه هم که ناهار خونه مادر شوهرمم شام خونه مامانم یا برعکس 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

من دانشگاه و دو جا کار من حساب کن کل تابم بیرونم اینه از ۵ صبح تا۱۲:۳۰ شب برسم خونه میشه یک شنبه تا ...

ای بابا خیلی کارت زیاده

از بین میری اینطوری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من خودم شاغلم همیشه غذا از شب قبل اماده میکنم ولی گاهی هم که مریضم یا بی حوصله 

تو فریزر همیشه جوجه مزه دارشده .کوبیده مرغ و گوشت نپخته

لوبیا پخته و بادمجون سرخ شده و فلافل که خودم اماده کردم دارم 

سریع میزارم اماده میشه مثلا بادمجون با پیاز و کشک میکنم کشک بادمجون 

باید برنامه ریزی کنی 

ای بابا خیلی کارت زیادهاز بین میری اینطوری

خسته شدم دیگه الان یک‌ساله ازدواج کردیم اون روز همسرم می‌گفت  ما اصلا همو نمیبینیم جمعه تل جمعه اینم الان دیدم موهاش کوتاه کرده شب دوتامون جنازه ایم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

من خودم شاغلم همیشه غذا از شب قبل اماده میکنم ولی گاهی هم که مریضم یا بی حوصله تو فریزر همیشه جوجه م ...

افرین خیلی خوبه امتحان میکنم یک‌ساله ازدواج کردیم معده هر دومون نابوده دیگه

افرین خیلی خوبه امتحان میکنم یک‌ساله ازدواج کردیم معده هر دومون نابوده دیگه

واسه حاضر کردنشم خانومای هستن ک خیلی تمیزند از اونا بگیر.شبا خورشتت رو بار کن و برنجتو خیس کن.صبح فقط برنج بزار.فک کن لپه پخته و پیاز داغ آماده و گوشتم میریزی و صبحم بادمجون سرخ کرده آماده میزاری بغلش.خیلی آسونه

عزیزم چ سخت.چرا انقد ب خودت فشار میاری پس جوونیت چی؟احتیاج مالی داری ؟

نه احتیاج مالی از فقر اینا فقط هردو مون می خوایم خیلی بتونیم زندگی کاملی داشته باشیم از نظر مالی بعد بچه بیاریم 

خودم روانشناسی بالینی می خونم الان   رشته مامایی خوندم  سرکار میرم دانشگاه تدریس میکنم دانشجو  هم هستم بعد تو کلینک پوست مو هم کتر میکنم از ۵صبح  تا یک شب من اصلا خونه نیستم 

همسرمم دندن پزشکه استاد دانشگاهه کافه داره تو یه  شرکتت هم کار میکنه 

خوبه که شوهرت تحمل میکنه شوهرمن خیلی شکمویه اگه غذا درست حسابی نخوره افسرده میشه 🤣😂

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

واسه حاضر کردنشم خانومای هستن ک خیلی تمیزند از اونا بگیر.شبا خورشتت رو بار کن و برنجتو خیس کن.صبح فق ...

مرسی عزیرم