2777
2789
عنوان

پیام اشتباهی

3416 بازدید | 31 پست

چه سوتیایی تو گروه های فامیلی یا همکارا دادیدو یا پیامای اشتباهی؟عکس؟فیلم؟متن؟
-یه بار همسرم موقع رفتن به سر کار یادش رفت بوسم کنه بهش پیام دادم "واااااااااااای یادت رفت بوسم کنی؟ اینو اشتباهی برای یه همکار مرد فرستادم که خیلی باهاش رودروایسی داشتم...        

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
گزارش دوستان

چرا؟

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من خودم خداروشکر اشتباهی چیزی نفرستادم 

ولی یبار خالم داشته با مامانم حرف میزده در مورد مشکلای خیلی خیلی شخصی زندگیشون, بعدم شرو کرده به مامانم روحیه دادن که خودتو اذیت نکن بابا حالا دوستای منو باید ببینی هم سن فلانی ان یه زندگیایی دارن و خلاصه هرچی نباید میگفته رو گفته , دستش رو دکمه ضبط صدای واتس اپ بوده , همممممممه ضبط شدن و فرستاده شدن تو گروه همون دوستایی که خیلی باکلاس و پولدار بودن و خالمم باهاشون تعارف داشته 😂 

اونوقتم گزینه حذف نداشت واتس اپ 

یه بار نوشتم 

سلام، خسته نباشی.

جواب آزمایشم مثبت بود ، داری بابا میشی. 

بعد بجای شوهرم اشتباهی سند کردم یه نفر دیگه.😫😫😫😫😫😫🤐🤐🤐🤤🤤🤤

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
من قبل ازدواجم یه بار دو تا دوست پسر داشتم همزمان با هم اشتباهی پیامی که میخواستم به یکیشون بفرستم ...

😕😕😕

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
بنا به صلاحدید و تجربه ی خودم.... حداقل اگه می گفتی یادت رفت بوسم کنی و به مامانم یا بابام دادم قابل ...

شب قبلش یه پیام کاری به همکارم داده بودم شماره آخر بود صبحم خواب آلود پیام فرستادم چشمم درست ندید

چرا اینجوری نگام میکنی؟؟؟ خب اشتباه فرستاده بودم دیگه🙈🙈

همزمان دو تا دوست پسر!!!

بنظرم آدم باید همیشه متعهد باشه حتی تو دوستی

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
شب قبلش یه پیام کاری به همکارم داده بودم شماره آخر بود صبحم خواب آلود پیام فرستادم چشمم درست ندید

خخخخ شما خواب آلود به همسرتون پیام میدین چرا بوسم نکردی.... حداقل زنگ بزنین خدایی چجوری خواب آلود اینو تایپ میکنین 😂😂😂 خیلی باحالی استارتر

من دوتا پسر خاله هام عاشقم بودن با یکیشون درحد شوخی به هم پیام میدادیم وباهم راحت بودیم که بعد اینکه ...

واي چ بد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن