2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم هی میگم خب که چی

78 بازدید | 11 پست

به این جمله که فکر میکنم بعدش نمیتونم کاری انجام بدم 

نگید بهش فکر نکن و نگو،که نمیتونم 

به ته همه چی نگاه میکنم پوچیه چیکار کنم 

سلام منم اینطوری شدم چند ماهه اینطوری شدین ؟

به نظرم چون تجربه دارم میگم احتمال افسردگی و اضطراب و...هس دکتر رفتی؟

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم اینطوری شدم چند ماهه اینطوری شدین ؟به نظرم چون تجربه دارم میگم احتمال افسردگی و اضطراب و... ...

دکتر نرفتم ولی اره احتمال زیاد افسرده باشم اضطراب هم دارم 

بی دلیل خیلی خستم

پوچ گرایی اصلا یک مکتب هست😁منم همینم اما بازم تلاشمو می‌کنم چون این زندگی منه که در اختیارمه و یکبا ...

منم تلاشمو میکنم و نمی‌زارم نمراتم پایین بیاد 

ولی بیشتر از اون نمیتونم کاری انجام بدم

دکتر نرفتم ولی اره احتمال زیاد افسرده باشم اضطراب هم دارم بی دلیل خیلی خستم

منم دقیقا پارسال خستگی شدید داشتم تغییرات خلقی توهم و... رفتم دکتر گفت برم نوار مغزی و...چون نرمال بودن گفت من اضطراب دارم بعد مصرف دارو به نظرم حالم خوبه 

والا واقعا اگر قرار باشه در جواب هر اتفاقی بگیم خب که چی افسردگی به سراغمون میاد پس باید یک انگیزه ای برای زندگی پیدا کنیم .یکی کار پیدا میکنه و پول در آوردن براش انگیزه میشه یکی ازدواج میکنه یکی به عشق بچه آوردن زندگی میکنه به هر حال بیکار بمونی توی این دنیا دیوونه میشه آدم

منم تلاشمو میکنم و نمی‌زارم نمراتم پایین بیاد ولی بیشتر از اون نمیتونم کاری انجام بدم

به خدا توکل کن