2777
2789
عنوان

نامزدم میگه چرا زنگ نمیزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خوشبخت بشی عزیزم 

میدونی دل نازکه اینطوریه برمیگردی درحد یه احوالپرسی کوتاه بهش پیام بده حضوری که دیدیش بهش بگو از مدرسه میای خیلی خسته هستی اونم درک میکنه 

من خودم ۳ساله رل دارم بعضی وقتا تو خیابون ماشین داره میاد کله ام تو گوشیه جوابش رو میدم هزار بار بهم گفت اینطوری نکن خطرناکه هر موقع میتونی جواب بده ولی کو گوش شنوا 😅😂تازه من دانشجوم با اینکه کلی امتحان و درس دارم با این وجود هر روز پیام میدم بهش از خودم عکس و فیلم میگیرم مثلا امروز چایی نبات خریدم دوربین رو باز کردم از لحظه ب لحظه براش فیلم گرفتم بخدا😂🫧چون هم خودم دوس دارم هم دوس دارم رابطمون صمیمی بمونه

ولی به اونم حق بده تو دیگه مسئولیت قبول کردی درست انجام بدی چه بهتر اون نامزدته‌دیگه انتظار داره ازت نمیگی‌آدم غریبس‌نمی شناسی باید به همه کارات برسی به اونم برسی تا مشکلی بینتون‌به وجود نیاد 

شما کجا زندگی میکنید؟

شهرستان

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
شهرستان

آخه دختر من الان ۱۲ سالش تموم شده

بعد خسته میشه خوابش میاد نتونه بخوابه گریه میکنه

سر اینکه خواهرش و بوس کنم اونو حواسم نباشه بوس کنم اشک میریزه

سر نشستن رو صندلی جلو با خواهرش دعوا میکنن

.......

تعجب کردم با مقایسه با دخترم که شما چطوری تو ۱۲ سالگی ازدواج کردی

الهی خوشبخت بشی عزیزم میدونی دل نازکه اینطوریه برمیگردی درحد یه احوالپرسی کوتاه بهش پیام بده حضوری ک ...

من اینجوری نیستم

ولی هنوزم خیلی باهاش راحت نیستم

نمیدونم چرا

ولی دوسش دارم

چطور دلت میاد؟؟😁خیلی خوبه که توقعات عاطفی ازت داره بذار رابطتون گرم بمونه بهش توجه کن

باید نامزدش مث شوهر من بود ۱۰ روزم باهاش حرف نزنم عین خیالش ام نیست🙂😁

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
آخه دختر من الان ۱۲ سالش تموم شدهبعد خسته میشه خوابش میاد نتونه بخوابه گریه میکنهسر اینکه خواهرش و ب ...

واقعیتش اینه پسر خاله بابام میخواست منو ، برای اینکه مامانم نزاره چون واقعا خانواده عقب‌ مونده ای هستن به همسرم بله گفتن درسته الان زندگیم از لحاظ مالی و اینا خوبه ولی یه چیزایی همیشه ته دل آدم میمونه.🙂

نهقبلنا همینجوری بود

از ۱۰۰ فقط‌ ۱۰ درصد فک کنم دنبال زنگ و  پیامن.که شوهر منم جز ۹۰ درصده....من ۴ سال نامزدم موندم فقط من پیگیرش بودم وقتی ام من جایی میرفتم به ندرت اون پیگیری می‌کرد که چرا نگفتی و دعوا شدید.....الان ام همین جوریه براش عکس و فیلم ام بفرستم انگار واسه اون نفرستادم..اینقدر بی تفاوته برا من

واقعیتش اینه پسر خاله بابام میخواست منو ، برای اینکه مامانم نزاره چون واقعا خانواده عقب‌ مونده ای هس ...

هرسنی ازدواج کنی این مدل حسرتها هست

باور کن خودم ۲۴ سالگی ازدواج کردم

میگم خیلی بی تجربه بودم

عاقل نبودم تو خیلی چیزا