2777
2789
عنوان

دوستم فیکه بنظرتون

306 بازدید | 29 پست

من و این برنامه ریخته بودیم که با دو تا از دوستای مشترکمون که یکیشون با من صمیمی تره و یکیشون با اون صمیمی تره بریم کافه 

بعد بهشون گفتم بریم فلان کافه هم خیلی لاکچری هست هم خوبه

گفتن باشه پس بهمون خبر بده حتی گفتم به خاطر من که میام بهتون یکم تخفیف هم میدن ولی مال من رایگانه

اونا هم خوشحال شدن گفتن باشه

خلاصه ما این برنامه سه شنبه ریخته بودیم اینا پنجشنبه بدون اینکه به من بگن رفته بودن یه کافه دیگه

نمیدونم حسودی هست یا چی ولی همشون میدونن من ازشون پولدار ترم و این اختلافه خیلی زیاده یعنی به خاطر این نگفتن بهم که شاید اونجا نرم؟؟

بعد دیروز دختره که با هم برنامه ریخته بودیم اومده غیبت همین یکی از دوستای مشترکمون میکنه که میگه با یکساعت تاخیر اومده و فلان فلان 

منم وانمود کردم اصلا برام مهم نیست حتی نپرسیدم چرا به من نگفتی

ولی حس میکنم باید یه چیزی بهش میگفتم

امروزم یکی اومده بهمون توی حرفاش میگه شما دوستای همین بعد این دختره میگه نه و میخنده

این آدم دقیقا چرا همچینه با من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اخلاق ت ام نمیدونیم شاید از اون ادمایی ک هی از خودت میگی ک من پولدارم و ،. پس دوست ندارن با ت ...

نهه به خدا اگر یه بار گفته باشم پولدارم اینجا هم که نوشتم چون واقعاً نمیدونم این میتونه تاثیر داشته باشه یا نه 

شاید همین ک گفتی بیاین فلان جا برای من رایگان میوفته شما هم کمتر میشه هزینتون بهشون برخورده میگن فلا ...

نههه 

ببین اون کافه با من فامیله گفتم چون فامیل ماعه مال منو رایگان میگیره قطعا مال شما هم ارزون تر میشه