2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد لگن لرز شدیدزیر دلمم درد می‌کنه

عفونت هست احتمالا 

معمولا پزشکا با ازمایش خون هم متوجه میشن اگه تو معاینه علائم نداشته باشی من هیچ ترشحی نداشتم که عفونت نشون بده ولی لگنم عفونی میشد

اول با متخصص زنان ویزیت شو اگه خوب نشدی با متخصص عفونی ویزیت شو تخصص اصلی واسه متخصص های عفونی هست 

سی ار پی 

ای اس ار 

سی بی سی 

اینا معمولا نشون میدن 

اگه تب بالا داشته باشی کشت خون هم میدن بلاد کالچر

عفونت هست احتمالا معمولا پزشکا با ازمایش خون هم متوجه میشن اگه تو معاینه علائم نداشته باشی من هیچ تر ...

دکتر زنان بهم انتی بیوتیک و پماد واژن داد یه روز مصرف کردم بهتر نشدم تب ندارم لرز شدید دارم 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

به من تاوانکس هم داده بودیه بارم بستری بودم بهم سفازولین زده بود با مترونیدازول

بمنم گفت خیلی شدیده تا دو هفته دارو هاتو مصرف کن ولی فعلا اثر نکرده انتی بیوتیک اشتهامم قطع کرده

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

بمنم گفت خیلی شدیده تا دو هفته دارو هاتو مصرف کن ولی فعلا اثر نکرده انتی بیوتیک اشتهامم قطع کرده

بهت بگم که یه ساله درگیرم 

متخصص عفونی و همه جوابم کردن 

دیگه دکترا شک به بیماری خودایمنی کردن

قرص پروبیوتیک زنان هم حتما بخور 

من بیشتر با مترونیدازول اروم میشم و تاوانکس

قبلا شده بود اینطوری پریود میشدم خوب میشدم

این سری تموم نمیشه هی سی ار پی و اینا میاد پایین هی میره بالا  

بهت بگم که یه ساله درگیرم متخصص عفونی و همه جوابم کردن دیگه دکترا شک به بیماری خودایمنی کردنقرص پروب ...

منم استرس دارم مزمن  بشه شنیدم خطرناکه دردشم خیلی اذیتم میکنه امروز ماست پروبیوتیک خوردم دردام خیلی بدتر شد باید قرصشو بگیرم 

منم استرس دارم مزمن بشه شنیدم خطرناکه دردشم خیلی اذیتم میکنه امروز ماست پروبیوتیک خوردم دردام خیلی ...

نه ماست پروبیوتیک نه 

تو بازار ایران لاکتوفم هست و بایوفم 

هم شیاف دارن مثکه هم قرص 

دکتر زنان اون دفعه به دختر خالم شیاف داد گفت بس که انتی بیوتیک واسه دندونت خوردی قارچ گرفتی 

نه ماست پروبیوتیک نه تو بازار ایران لاکتوفم هست و بایوفم هم شیاف دارن مثکه هم قرص دکتر زنان اون دفعه ...

اره لاکتوفم قبلا میخوردم خوب بود .. نمیدونم چرا  اینجوری شدم دردش کلافم کرده

اره لاکتوفم قبلا میخوردم خوب بود .. نمیدونم چرا اینجوری شدم دردش کلافم کرده

خیلی بده من خودم درگیرم 

کارم کشیده به روماتولوژیست و متخصص خون 

کم خونی گرفتم با کمبود ویتامین د 

چت جی پی تی میگه چون عفونت مزمن شده بدنت نمیتونه جذب کنه اهنو ویتامین رو 

خیلی بده من خودم درگیرم کارم کشیده به روماتولوژیست و متخصص خون کم خونی گرفتم با کمبود ویتامین د چت ج ...

قرصای تقویت سیستم ایمنی خوردی