2777
2789

یه دختره هست هم رشته من از اقوام خیلی خیلی خیلی دور که از بچگی از من بدش میومد کلا با من حال نمی‌کرد بعد این الان خونده خیلی  رفته بالا دکتری شهید بهشتی خونده یا میخونه درست نمی‌دونم 

بعد همه استادام کارشناسای بیمارستان همه تو دانشگاه ازم سراغ شو میگیرن 😶 منم میگم اشنامونه  فلان جا هنوز درس میخونه در حالی که می‌دونم استادام از من بیشتر باهاش در ارتباط هستند و می بیننش🥴 احتمالا به اونم میگن یه دختره از اقوام تون دانشجو ماست بعد اینک خودش هم قرارع برگرده اینجا استاد بشه 

از فامیل مون خیلی خاصه می‌فهمن دوستان نگین چجوری می‌فهمن 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خب ادامش 👀

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونن شما فامیلین😂

میگه فامیلیمون خاصه 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خب ادامش 👀

اصن اینقد حواسم پرت نفهمیدم چی نوشتم میگم من در جواب شون چی بگم آخه همش میپرسن چیکارت هست و فلان دوست دارم یجوری بپیچونم

میگم وقتی می‌پرسن چی بگم

بگو نمیدونم در ارتباط نیستیم

میگم وقتی می‌پرسن چی بگم

اصن چرا میپرسن؟چون دکترا داره؟؟یا خوشگله؟

چرا باید بپرسن

هرکی گفت بگو والا یادم نیس ،تشابه فامیلی زیاده ،حضور ذهن ندارم

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

اصن چرا میپرسن؟چون دکترا داره؟؟یا خوشگله؟چرا باید بپرسنهرکی گفت بگو والا یادم نیس ،تشابه فامیلی زیاد ...

واقعا نمی‌دونم استادم که همیشه می‌پرسه خدا شاهده ده جا دیدم باهاش عکس داره 🫤😂 نمی‌دونم می‌خوان یادآوری کنن یا چی 

واقعا نمی‌دونم استادم که همیشه می‌پرسه خدا شاهده ده جا دیدم باهاش عکس داره 🫤😂 نمی‌دونم می‌خوان یاد ...

خب بگو‌استاد شما ک باهاش عکس داری 

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت