2777
2789

دایی من کمتر از یک ماه هست فوت شده مادر بزرگم حالش اصلا خوب نیست😔 دیکسش پاره شده و دکتر گفته عمل هم‌نمیتونه کنه درد زیاد شده دیشب خواب دیدم داییم امده پیش مادر بزرگم می‌گفت مادرم حالش خوب نیست می‌خوام خودم شب پیشش بمونم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شاد ♥️ ولی یه بخشی از این خواب ها بخاطر افکار خودمون هم هست

البته مطمئنن که نگران اطرافیان هستن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الهی.....خدا به روحش ارامش بده

به حق حضرت زهرا حال مادربزرگ هم خوب بشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

اوف چی بگیم از مرگ و بعدش و قبلش   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

روحش شاد ♥️ ولی یه بخشی از این خواب ها بخاطر افکار خودمون هم هستالبته مطمئنن که نگران اطرافیان هستن

اصلا به چیزی فکر‌نمیکردم ن درد مادر بزرگم ن مرگ داییم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

الهی.....خدا به روحش ارامش بدهبه حق حضرت زهرا حال مادربزرگ هم خوب بشه

ممنونم عزیزم الهی امین