2777
2789
عنوان

چه قدررر سخته مجرد باشی سنت بره بالا خانواده عذابت بدن 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 42 پست
منم ۲۶ سالمه ینی سنم بالاس؟

سنی  ندارم ولی خانواده عذابم میدن 

گوه تمرین خانواده رو من دارم 

انقدرررر کتک خوردم که با یک حیوون فرقی ندارم 

اینا باعث شدن من اینقدرررررر احساس بی ارزش بودن کنم 

و مقصر همه این ها خود خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داره 26 سالم میشه ولی گاهی یادم میره مجردم

جامعه یه جوری شده ازدواج بین اولویتهای زندگی داره گم میشه

یه رفیق مجرد دارم 37 سالشه دوجا کار میکنه تا ده شب...بعدشم میخوابه

در مورد همه چی حرف میزنه الا ازدواج چون انقدر دغدغه هست که.....

در کل ان شاالله یه موقعیت خوب به زودی نصیبت بشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

سنی ندارم ولی خانواده عذابم میدن گوه تمرین خانواده رو من دارم انقدرررر کتک خوردم که با یک حیوون فرقی ...

اگر پولش رو داری ول کن خانواده رو برو مستقل زندگی کن برا خودت همه چی که ازدواج نیست 

سنی ندارم ولی خانواده عذابم میدن گوه تمرین خانواده رو من دارم انقدرررر کتک خوردم که با یک حیوون فرق ...

منم عذاب میکشم تازه من بچ طلاقم هستم ولی مطمئن باش خونه شوهرم برا ما خبری نیست یاید بریم اونجا ام حمالی کنیم بچه ام بزاییم تازه با بی پولیشم بسازیم پس غصه نخور

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

اگر پولش رو داری ولی من خانواده رو برو مستقل زندگی کن برا خودت همه چی که ازدواج نیست

حقوقم ۱۲ تومن هست با بدبختی بعد هفت سال ۳۰۰ تومن جمع کردم 

هیچ کاری نمیشه کرد با این پول 

خیلی شرایطم سخته خیلی 🥲

حقوقم ۱۲ تومن هست با بدبختی بعد هفت سال ۳۰۰ تومن جمع کردم هیچ کاری نمیشه کرد با این پول خیلی شرایطم ...

کدوم شهری ؟

اجازه لازم نداری همچین خانواده ای رو باید ول کرد بهشون بگم اگر ادامه بدن میری زندگی خودت رو درست می‌کنی قیدشون رو میزنی 

حقوقم ۱۲ تومن هست با بدبختی بعد هفت سال ۳۰۰ تومن جمع کردم هیچ کاری نمیشه کرد با این پول خیلی شرایطم ...

کدوم شهری ؟

اجازه لازم نداری همچین خانواده ای رو باید ول کرد بهشون بگم اگر ادامه بدن میری زندگی خودت رو درست می‌کنی قیدشون رو میزنی 

با داداشت وارد بحث نشو تا حرمتتون از بین نره

منم هم داداش هم خواهر اینطوری داشتم

اصصصصلا انگار اینا تو خونه نیست ن صداشونو میشنیدم ن باهاشون هم کلام میشدم اگ فحشمم میدادن واکنش نشون نمیدادم اگ کاریم میکردن ب مامانم میگفتم بهش بگه! من ۲۷ ازدواج کردم توخونه ما این حرفا نبود ترشیرهو تا هروق دوس داشتیم میموندیم!بحثم بخاطر حرفای داداشته!