2777
2789
عنوان

چه قدررر سخته مجرد باشی سنت بره بالا خانواده عذابت بدن 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست
با داداشت وارد بحث نشو تا حرمتتون از بین نرهمنم هم داداش هم خواهر اینطوری داشتماصصصصلا انگار اینا تو ...

ببین غذا خوردنی سر سفره مثل گوسفند غذا میخوره عمداااا حصم بده دااااائم بغل گوشم آروغ میزنع دائم 

حرفی بزنم عین  سگ هار حمله می‌کنه کتک میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین غذا خوردنی سر سفره مثل گوسفند غذا میخوره عمداااا حصم بده دااااائم بغل گوشم آروغ میزنع دائم حرفی ...

جدا غذا بخور بنظرم

منم از اینجور رفتارا حالم بهم میخوره

پدر مادرت چرا هیچی نمیگن بهش

برای خودت وام نمیتونی بگیری؟

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ببین غذا خوردنی سر سفره مثل گوسفند غذا میخوره عمداااا حصم بده دااااائم بغل گوشم آروغ میزنع دائم حرفی ...

واااا تواین سن دیگ واس این جور مسایل بحث نکن فک کن ی سگ یا گوسفند دارین!دیر برو سر سفره تا رفته باشه

سنی ندارم ولی خانواده عذابم میدن گوه تمرین خانواده رو من دارم انقدرررر کتک خوردم که با یک حیوون فرقی ...

خیلی ناراحت شدم ولی راهش اینه که تو هم بزنی وگرنه این کتک خوردن تمومی نداره . اذیتت کرد جیغ بزن . یکی اوم زد یکی هم تو بزن به مرور ادم‌میشه