2777
2789

اگر هستین میرین حرم امام حسین

زیر قله.واسه سلامتی کامل پسرم و قطع دارو های پسرم.و خریدن خونه خوب برای من و مامانم دعاکنید

اینجا اعلام کنید براتون زیارت عاشورا میخونم

عزیزم من ۲۵ آبان دارم میرم 

حتما برای خودت و پسرت دعاا میکنم 

انشالله حاجت‌روا بشی

برای منم دعا کن

اسمم نیلوفره

یه همسایه بد داریم مستاجره دعا کن بره و تمدید نکنه 

بهم تهمت میزنه و آزارم میده 

حضورش برام باعث تنش و استرس هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۲۵ آبان دارم میرم حتما برای خودت و پسرت دعاا میکنم انشالله حاجت‌روا بشیبرای منم دعا کناسمم ...

گلم به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا  در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

گلم به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بدد ...

عزیزم از رو متنت اسکرین شات گرفتم 

تو گالری‌م هست لیست اونایی که باید براشون دعا کنم 

انشالله گره از مشکلاتت باز میشع

شما هم به نیت من که همسایه‌مون بود یه حمد بخون انشالله تمدید نکنه و برع

عزیزم از رو متنت اسکرین شات گرفتم تو گالری‌م هست لیست اونایی که باید براشون دعا کنم انشالله گره از م ...

سلام ابجی 

ببخشید اگه راضی بودی میشه برای منم دعا کنی 

اسمم سارا صورتم خوب بشه زندگیم تغییر کنه 

منو مامانم زندگی سختی داریم 

عزیزم از رو متنت اسکرین شات گرفتم تو گالری‌م هست لیست اونایی که باید براشون دعا کنم انشالله گره از م ...

زیارتتون قبول برا دخترانم دعا کن سلام ما رو به ارباب و آقا ابوالفضل علیه السلام  برسون سفرتون بی خطر

عزیزم من ۲۵ آبان دارم میرم حتما برای خودت و پسرت دعاا میکنم انشالله حاجت‌روا بشیبرای منم دعا کناسمم ...

توروخدا براومنم دعا کن  خدا ی نگاهی بهم بندازه 

تورو خدا برا شفاعت داداشم دعا کن فوت شد خودکشی کرد اسمش صادق 

تورو خدل دعا کن یادت نره 

التماست میکنم یادت نره

چه عالی سفر بی‌خطر 

دست پر برگردی و به همه حاجاتت برسی چشم دعا میکنم یادت بود کربلارفتی اینجاپیام بزار

منم همون موقع برات زیارت عاشورا میخونم