2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل ابدو کردم برای پوست شکمم که بعد از زایمان شل و افتاده شده بود

منم همونو انجام دادم به اضافه لیپو پشت و پهلو 

شما چاقتر شدین بعد عمل ؟

من رژیم گرفتم لاغر تر شدم  بعد دوباره میخام ی مقدار وزن اضافه کنم مبخام ببینم شکم میارم باز مقل قبل خیای افتضاح بود شکمم متاسفانه هر چی میخورم انکار مثل قلک میره تو شکمم چربی هاش

خدایا شکرت 

من بعد از یک سال تغییری نکردم قدم ۱۶۷ وزنم ۵۸

خوشبحالتون من مثل خنگا رژیم گرفتم بازم لاغر تر بشه زدم چربی های تزریقی هیپ دیپ و باسنم و اب کردم 

الان خیلی خیای لاغرم ۵۰ کیلو هستم درصورتی ک بلافاصله بعد عمل ۵۸ شدم عالی بودم چقدر من خنگم بحدا

خدایا شکرت 

خوشبحالتون من مثل خنگا رژیم گرفتم بازم لاغر تر بشه زدم چربی های تزریقی هیپ دیپ و باسنم و اب کردم الا ...

چراابدو کردی؟؟ خیلی شکمت چاق بود؟! 

قرار نیست اندام همه کاملا فیت باشه و نباید خودمونو‌ با فلان هنرپیشه یا رقاص مقایسه کنیم چون اونها شغلشون اینه و اگر به اندامشان بیش از حد رسیدگی نکنن شوت میشن یه کنار.خودتو هر جور که هستی دوست داشته باش اگر دنبال آرامش هستی.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
چراابدو کردی؟؟ خیلی شکمت چاق بود؟! قرار نیست اندام همه کاملا فیت باشه و نباید خودمونو‌ با فلان هنرپی ...

کلا که پشیمون شدم هزینش و انکار ریختم دور 

نه والا من چاق نبودم شکمم کمی افتادگی ب خاطر سزارین داشت همین  نزدیک بود خودم و ب کشتن بدم

خدایا شکرت