2777
2789

فقط و فقط 

تحصیلات مدرک کارخونه هییییییچ فقط یه املاکی بزرگ داشته تو آمریکا به ملت خونه میفروخت 

الانم کتابش 20 ملیون تا فروشش رفته 

#ذات‍ املاکی ها 😂😂😂😂👌

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

یعنی دنیا دست به دست هم دادن من یاد اکسم بیوفتم

این کتاب اولین هدیه من به اکسم بود😂

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابش در مورد چیه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یعنی دنیا دست به دست هم دادن من یاد اکسم بیوفتماین کتاب اولین هدیه من به اکسم بود😂

بگردمممم دورتو الهییی 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

ولی جزو یکی از بهترین آثار های روانشناسیه 

من خودم دارم میخونم خوبه ک

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

یعنی دنیا دست به دست هم دادن من یاد اکسم بیوفتماین کتاب اولین هدیه من به اکسم بود😂

اکست الان داره به تو فکر میکنه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

اکست الان داره به تو فکر میکنه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اسی اگر با یه ایمیل ، پیج فیک درست کنم و به یکی پیام بدم،طرف اگر پیگیری کنه میتونهبفهمه صاحبه این اک ...

اگه خیلی پیگیر باشه شاید بتونه مدل گوشیتو بفهمه اونم به راحتی نیست

به لوکیشنت نمیتونه دسترسی پیدا کنه چون با فیل‌تر میری

و اسم ایمیل و جیمیلتو یه چیزی انتخاب کن که اسم خودت نباشه و به تو هیچ ارتباطی نداشته باشه

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

املاکی بینتون بوده 😂

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

😂😂کتاب خوبیم هست

دیگه نوشته املاکی آمریکایی هس😂